Salome

Salome
Utgivelsesar: 2012
Forlag: Cappelen Damm
ISBN/EAN: 9788202383817
Oversatt av: Rygg, Pernille
Sprak: Bokmål
Kategori: Romaner
Originaltittel: Salome
Forfatter: Mara Lee

Elsa er en ekte ‘folkhemsprinsessa’ der hun vokser opp i en svensk småby på 80-tallet. Hun er sammen med Micke som er best på hockeybanen, hun danser ballett og får hovedrollen, hun går på fest og smugrøyker og drikker. Hun er tynn og kul og har en skarp tunge. Hun er både farlig og tiltrekkende. Og hun er rasende. Veronica, bestevenninnen hennes skal dø. Og Elsa har fått en fosterbror hun ikke vil ha eller vite av. Og pappen hennes er erstattet av en dødskjedelig stefar. Hun drømmer om før, da Veronica var frisk og mamma og pappa var sammen, og ingen fosterbror utfordrer hennes eksklusive rett til oppmerksomhet. Mara Lee har skrevet en usedvanlig sterk og berørende bok. Akkurat som Salome peker Elsa på det hun ikke kan få, og hvis ikke hun kan skal heller ingen andre ha det, da vil hun heller legge alt rundt seg i ruiner.

taklamper og takplafonder. viki 1 taklampe i rosa/hvit, blomsterdekor. lampen har fluoriserende lyspunkter som lyser i ca 15 minutter etter at den er slÅtt av. I våres ble Thor Inge Falchs tolkning av Herodes i Salome møtt med begeistring. I høst vakte han oppsikt som Piet The Pot i Le grand macabre. Aftenposten beskrev.

Hjemmeside for IdaLou Larsen. Av William Shakespeare Gjendiktet av Øyvind Berg Bearbeidet av Sigrid Strøm Reibo og Njål Helge Mjøs Billige parfyme- og etterbarberingsdufter fra designere og kjendiser kan kjøpes på nettet. Stort utvalg av billige gavesett med parfymer, etterbarberingsvann og. Hjemmeside for IdaLou Larsen. Av William Shakespeare Gjendiktet av Øyvind Berg Bearbeidet av Sigrid Strøm Reibo og Njål Helge Mjøs Velkommen til Galleri Vike. Eikerveien 42, 3612 Kongsberg. Åpent hver torsdag, kl 11.00 - 19.00. Ta gjerne kontakt for visning andre dager eller til andre tider, Nordnorsk Opera og Symfoniorkester. Caroline Wettergreen. Caroline Wettergreen, sopran er født og oppvokst i Bergen. Har du tips eller spørsmål til oppskrifter, lurer på hvilken vin som passer til maten, eller vil dele tips om gode restauranter? Da kan det diskuteres her. Når regissøren Stefan Herheim lager sin versjon av Gioachino Rossinis Askepott, våkner den gamle komponisten til liv og viser oss hvordan den egentlige magien. Tomasevangeliet.

Tomasevangeliet står ikke i Bibelen, men er trolig eldre enn de fire evangeliene.

Teksten ble funnet på en papyrusrull i det øvre Egypt i 1945.