Mellom dem

Mellom dem
Utgivelsesar: 2017
Antall sider: 125
Forlag: Forlaget Oktober
ISBN/EAN: 9788249517633
Oversatt av: Rugstad, Christian
Sprak: Bokmål
Kategori: Romaner
Originaltittel: Between them
Forfatter: Richard Ford

Hot Springs i Arkansas, 1927. Syttenåringen Edna Atkin forelsker seg i den seks år eldre Parker Ford.

De gifter seg og bygger et liv på landeveien, der Parker forsørger dem begge som omreisende selger. Etter seksten år på reisefot ser de seg nødt til å slå rot. Edna er gravid, og i Jackson i Mississippi blir parets eneste barn født: en gutt som får navnet Richard.

I «Mellom dem» forteller Richard Ford foreldrenes historie. Han skriver ømt og åpenhjertig om det han vet - og tror han vet - om drømmene, gledene og sorgene de to delte, og kjærligheten til hverandre og til ham. Slik blir «Mellom dem» en rørende og empatisk skildring av en tid og et landskap som ikke lenger finnes, og om to liv som er forbi.

Kan menn og kvinner være just friends? Vi kjenner ikke noen norsk undersøkelse som gir svar på dette spørsmålet. Men blant amerikanske studenter skal svaret. BT Live. er bygget på nytt fra bunnen av for å bli raskere og mer stabil. Vi jobber fortløpende med å utvikle nye funksjoner. Rettigheter. Sist oppdatert: © Cappelen Damm AS Haugesund 20170424. Haugesunds Fredrik Gytkjær (t.v) i duell med Moldes Babacar Sarr i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Molde på. Norges ledende nettavis med alltid oppdaterte nyheter innenfor innenriks, utenriks, sport og kultur Folkestyret i Norge. Politikk dreier seg i førsterekke om hvordan goder og byrder skal fordeles i samfunnet. Byrder er noe politikerne pålegger oss for å kunne. Hjem.

Min tenkning er forankret i utviklingspsykologisk teori og tilknytningsteori. Fokus er på person; "du er god"; på kjærlighet, og på ”time-in”, dvs. "kom. Førstelektor Brit Eide og førsteamanuensis Nina Winger har forsket på tilstedeværelse, tilgang og tilhørighet i barnehagen. – Elementer som utgjør en viktig. Hva kan konfliktene lære oss - og barna? Konflikter mellom barn er ikke til å unngå i barnehagen, men hvordan gjøre konfliktene til en ressurs? Vi har satt igang prosessen med å utvikle nye nettsider for Norske Kveners Forbund. Vi vil fortsatt legge ut nyhetssaker fram mot sommeren.

Informasjon på.