Meglers marked

Meglers marked
Utgivelsesar: 2016
Antall sider: 103
Forlag: Kolofon Forlag
ISBN/EAN: 9788230015117
Sprak: Bokmål
Kategori: Noveller, lyrikk og drama
Forfatter: Eirik Willyson

En samling lattervekkende tekster og bilder fra boligannonser. Kjensgjerninger, luftig poesi og vidvinkel-fotografi.

Boligannonser er ofte en snodig blanding av kjensgjerninger (som at Tøyenbadet er populært for den som liker å bade) og forsøk på poesi. Og ikke sjelden er det en uoverstigelig kløft mellom hva som blir beskrevet i boligannonsene, og den faktiske boligen.

Annonsene skal vekke boligdrømmen og begjæret etter luksus, men ofte vekker de heller latter, noe denne boken er et tydelig bevis på.

5 21 37 41 59 61 Velkommen til NEF 6 timer Oppgjør Lillestrøm, fredag 31. mars 2017 Innhold: • Oppgjør av bolig under oppføring side • Tilbakeholdsrett. Eiendom. Vi hjelper deg med kjøp og salg av eiendom. Eiendomsmegler Vest gir deg gratis meglertakst. Alt om norske boligpriser, eiendomsmegling, kjøp- og salgstips ved boligbytte.

Interiørtrender og tips til oppussing. 3,6 MILLIONER OVER PRISANTYDNING: En leilighet bestående av råkjeller, ett soverom og kjøkken av eldre standard gikk for 7,55 millioner i Ullevål Hageby. – Alle med en langsiktig sparehorisont bør spare i aksjer, sier daglig leder Lene Refvik i stiftelsen AksjeNorge til E24. Med en langsiktig. Gabler Insurance Brokers leverer rådgivning til kunder innen person-, pensjons- og skadeforsikring. Vi er uavhengig og mottar ikke provisjoner eller godtgjørelser. Bestill en uforpliktende verdivurdering av din bolig. Våre eiendomsmeglere har meget god kompetanse om markedet og gir deg gode tips til salg av bolig. Diskuter nyheter på HegnarOnline. De siste innleggene: Alle fora. 08.06.17: Farma og. 09:19 NANO: Ny melding nå (761) IT og kom.