Dag så lang

Dag så lang
Utgivelsesar: 1994
Antall sider: 206
Serie: Klassikerserien moderne tider
Forlag: Bokvennen Forlag
ISBN/EAN: 9788274880351
Sprak: Bokmål
Kategori: Romaner
Originaltittel: Dag saa lang
Forfatter: Albert Dam

Dette er Dams (1880-1972) første bok i norsk oversettelse. Etter en harmløs sykdom som uventet fører med seg en dødelig sykdom, følger vi den navnløse hovedpersonens selvransakelse på sykehuset. Han føler at hans liv har gått i feil bane, kursen han valgte førte ingen steder hen. På veien har han mistet synet av sin familie, konen og barna som han elsker. I dødskampens lysskjær vokser skyldfølelsen over et selvopptatt og forspilt liv. Forsterket av minnet om sin medvirkning til en ung pikes tragiske død, søker han sin endelige bestemmelse og tilgivelse i gjensynet med pikens søster.

I dag; Magasinet; Søk i arkivet; Kultur; Nyheter; Sport; eAvis; Kundeservice; Snarveier. Tegneserier; Været;.

- De løp opp, sa «dette er for Allah», og.

Dag så lang Albert Dam. Levering 2-6 dager. 195,-Innbundet. Innbundet 195,-Bokmål. Bokmål; Stk. ISBN: 9788274880351. Forlag: Bokvennen. Trykkeår: 1994.

Utgitt.

Pasienter som klager på behandling, må i dag vente halvannet år på å få svar. Nå lover Helseklage at ventetiden skal bli kortere. Lengden på dagen endrer seg noe gjennom året overalt på jorda, bortsett fra akkurat ved ekvator. Ved polene er det stor variasjon. Her er det lyst hele.

blogg.no » astjii.blogg.

no » Min dag » Lang dag. Lang dag. 07.06.2017 kl.

21:22 i Min dag;. Det var en slitsom dag å var bare sliten i kroppen når man kom. Kjøp 'Hadde eg berre ei elv så lang skulle føtene fly, ei reise i Canada' av Dag Helleve fra Norges raskeste nettbokhandel. Så lang tid tar det før et solcellepanel. sa Zaitsev under presentasjonen av. Fra 2006 og fram til i dag har prisene på solcellemoduler falt.

Lørdag var passkøen så lang at passasjerene måtte vente utendørs. Det var aldri noen fare for at folk beveget seg på farlige steder i dag. Se, så lang Bybanen blir. Ti meter lengre enn i dag - og med plass til 50 flere passasjerer. Den første nye bybanevognen er snart i Bergen. Hvordan har min dag så lang vært?. Resten av dagen i dag skal jeg bruke på å kose meg i solen og skrive ferdig den yrkesretta oppgaven vi skal levere innen i.