Skolen som kamparena

Skolen som kamparena
Utgivelsesar: 2015
Antall sider: 442
Forlag: Kolofon Forlag
ISBN/EAN: 9788230012291
Sprak: Bokmål
Kategori: Pedagogikk
Forfatter: Kjell Horn

Kjell Horn startet sitt arbeid i skolen i 1962 og holdt det gående i nær sagt alle funksjoner i mer enn førti år.

"Karrieren" ble bare avbrutt av noen år som byråkrat i Undervisningsdepartementet (Grunnskolerådet) og noen som redaktør for lærebøker hos Gyldendal.

På bakgrunn av sine allsidige erfaringer tenker han i denne boka høyt om utviklingen.
Grunnen til at ungdomsskolen ikke har vært et gode for alle elever, er at skolebyråkrater og politikere den gangen lukket øynene for at Norge var et klassesamfunn. Det har ikke endret seg, og skolen passer derfor bare for barn av utdanningsborgerskapet.

Kjell Horn argumenterer for reformer som sprenger de rammene som ble skapt på 1960-tallet. En obligatorisk grunnskole må, etter hans mening, gi reelle, varierte tilbud slik at all ungdom finner den meningsfull som forberedelse for framtidig yrke.

Selv om det ligger noe tilbake i tid, vier han også kirkens rolle forutviklingen av norsk skole et eget kapittel.

Kjøp 'Skolen som kamparena, erindringer og refleksjoner' av Kjell Horn fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet. Kjell Horn startet sitt arbeid i skolen i 1962 og holdt det gående i nær sagt alle funksjoner i mer enn førti år. "Karrieren" ble bare avbrutt av noen år som. Skolen som kamparena (Innbundet) av forfatter Kjell Horn. Pedagogikk. Pris kr 218 (spar kr 31). Ylva Fluges skole skal ikke gi vanlige hjemmelekser i et halvt år. Målet er å gi alle elevene et likt utgangspunkt for å lykkes i skolen. I "Skolen som kamparena" (Kolofon, 2015) får vi et innblikk i skolens utvikling i Norge gjennom flere tiår. Kjell Horn begynte å jobbe i skolen i 1962 og har vært.

Skoleledelsen ga gjennom oppslag på skolen og på andre måter uttrykk for at de ansattes.

Skolen som arbeidsplass skal ikke brukes som kamparena. Skolen er en kamparena for politisk markering i valgkampen. Det er vanskelig å få tak på hva partiene er uenige om, bortsett fra synet på kommersielle skoler og.

For å hindre dette må kunnskapsminister Halvorsen droppe å bruke skolen som kamparena i EU-saken. EU bør innføres som eget fag for norske skoleelever, sier Lund. I "Skolen som kamparena" (Kolofon, 2015) får vi et innblikk i skolens utvikling i Norge gjennom flere tiår. Kjell Horn begynte å jobbe i skolen i 1962 og har. Skolen som kamparena, erindringer og ref. Kjell Horn. På lager - sendes nå ( 1 stk. ) Innbundet, Bokmål. 249,-NÅ 215,-Kjøp. Lærere i skolen som organisasjon.