Kors på halsen

Kors på halsen
Utgivelsesar: 2004
Antall sider: 96
Forlag: Jippi Forlag A\L
ISBN/EAN: 9788292226070
Sprak: Bokmål
Kategori: Tegneserier og grafiske romaner
Forfatter: Karstein Volle

Karstein Volles nyskapende humorserie finnes her samlet i stive permer for første gang etter å hatt suksessfulle opptredener i utgivelser som Dagsavisen, Smult, Larsons gale verden og Forresten. Både i form og innhold representerer serien noe helt nytt i Norge. Serien er laget på datamaskin, og i motsetning til andre avis- og humorserier er det ingen faste gjennomgangsfigurer. Humoren spenner fra hardtslående svart satire til burlesk surrealisme.

Bli ekspert i Kors på halsen? Kors på halsen snakker med barn og unge hver dag, og vi må hele tiden forbedre oss for å være en god tjeneste for alle som tar kontakt. Røde Kors har i en årrekke jobbet for og med ungdom. Gjennom vår tilstedeværelse lokalt har vi oppdaget et udekket behov for væresteder der ungdom først og. Riktig svar: Et barn som setter noe fast i halsen må være over ett år gammelt, for at du skal kunne bruke Heimlich-metoden. Årets siste emneplan for uke 20-24 publisert. Emneplaner finner dere med og klikke på linken emneplaner Sylvi Listhaug talte på Oslo Symposium fredag, med et vakkert gullkors rundt halsen. Fortsett å bruke korset, oppfordrer Vebjørn Selbekk på lederplass. Karpe Diem har for lengst blitt til noe mer enn et norsk band. Noe mer enn en rapgruppe.

Karpe Diem er musikken, tekstene og konsertene som et helt land har vendt seg. Svarpanelet på ung.no består av fagpersoner innen de ulike emnene, og gir deg anbefalinger på bakgrunn av informasjonen du deler i spørsmålet ditt. Velkommen til heimesida vår. Her får dere informasjon, veiledning og kontaktinformasjon. Hvis du er urolig for et barn har vi laga en side for det. Skjema og. Velkommen til Evje skole i Bærum kommune!. 24. mai arrangerte Tyrving orientering skolesprinten for alle 6. trinns elever i Bærum på Kalvøya. Dragens Hule AS Storgaten 13 3126 Tønsberg tlf 90 82 30 10 (10-16 hverdager) Org. nr. 995 640 945 [email protected] Butikkens åpningstider: