Fra saga til CD

Fra saga til CD
Utgivelsesar: 2008
Antall sider: 195
Forlag: Vigmostad & Bjørke AS
ISBN/EAN: 9788211007834
Sprak: Nynorsk\ Bokmål
Kategori: E-bøker
Forfatter: Marit Jensenog Per Lien

Den nye utgaven av Fra saga til CD har også denne gang blitt svært godt mottatt i skolen. Det populære verket står frem i ny drakt til Kunnskapsløftet med tidsriktig design og ny struktur. Her er lyd, bilde, og tekster presentert i én pakke. Det legges stor vekt på grunnleggende ferdigheter som lesing, skriving og muntlig kompetanse. Hva er nytt? Elevbøkene er sidestilte, og lærestoffet fordeles jevnt mellom A- og B-boka. Enkelte nyskrevne kapitler med fokus på lærings- og lesestrategier. Kompetansemålene er spesifisert i begynnelsen av hvert kapittel. Oppgavene presenteres fortløpende, ikke til slutt i kapittelet. Mange nye oppgaver som trener digital kompetanse. Bruk av tankekart for å oppsummere stoffet. Nynorsk grammatikk presenteres allerede på 8. trinn. Litteraturhistorien er annerledes presentert. Kronologien er ivaretatt, men temaer i gamle tekster blir speilet mo de samme temaene i tekster fra vår egen tid. Oppslagsdel over sentrale begreper bak i boka. Enkelte spesialskrevne tekster av kjente forfattere.

Hva kjenner jeg igjen? Ny utgave til tross - vi har lagt vekt på at "saga"-sjelen skal bestå! Du vil fortsatt finne vakre illustrasjoner som gir elevene et spennende innblikk i norsk og europeisk samfunnsliv. De ulike tidsepokene blir presentert på en helhetlig og oversiktlig måte hvor språk, litteratur, musikk, kunst og kultur settes i sammenheng. Oppgavene er mangfoldige og differensierte med vekt på å stimulere elevenes ulike læringsstiler. Stoffet er lagt til trinn. Det vil si at elevene hvert år får nye og varierte bøker med stoff tilpasset elevens modningsnivå. En separat lyd-CD følger verket på hvert trinn. Her finner du musikk, kåserier, intervjuer, opplesninger, debatter og mye mer.

Om SAGA Regnskap og Rådgivning. SAGA Regnskap og Rådgivning er et frittstående regnskapsførerselskap med medlemskap i Norges Autoriserte Regnskapsføreres. Hvorfor fly med Icelandair? 80 års erfaring.

Kort flytid. Enkelt transfer. Konkurranse dyktige priser. God punktlighet. Bagasje er inkludert i prisen.og forøvrig kan man lese hva man vil Kapittelet ".og forøvrig kan man lese hva man vil" i læreboka Fra Saga Til CD 10A: Bokmål Nedtelling begynner; Speideren - Nr. 2-1947: 2017-06-06 18:00; CC Cowboys, Blodsbrødre (CD) Kjøp nå: 2017-06-06 18:05; Nhl 09, 16+ (PS3 spill) Kjøp nå Godt holdt combibåt selges for kunde. Praktisk tur- og fiskebåt. Twin Disc sluregear. Styreposisjon også på akterdekket. Utstyr: Radio m/CD; El. styrt lyskaster Velkommen til Min Time - elevenes egen oppgaveportal! Her kan du arbeide med nettbaserte elevoppgaver i flere ulike fag. Oppgavene er knyttet til stoffet fra. Grimsøy combisjark på 26 fot ned dieselmotor fra 2003 selges for kunde. Praktisk båt for fritidsfiske. Solid og sjøsterkt skrog. Garmin 12" plotter, radar og. Raskere PC! Ikke ekspert på oppgradering? Her får du en ypperlig veiledning!-Hva skal jeg oppgradere?-Hvordan oppgradere? Disse spørsmålene får du svar på i. Vi har bingo- og lotteritrekkere for ethvert behov.

Fra det enkleste, en tradisjonell bingotrommel med kontrollbrett, til avanserte trekkeprogram som kan benyttes til. DD.no - De Danseglade på nett. Klart for Storås dansefestival til helgen. Til helga braker det løs på Storås med dans to dager til ende.