Alt det jeg ikke kan fortelle-

Alt det jeg ikke kan fortelle-
Utgivelsesar: 2017
Antall sider: 64
Forlag: Kolofon Forlag
ISBN/EAN: 9788230015667
Sprak: Bokmål
Kategori: Noveller, lyrikk og drama
Forfatter: Rita Esperø Hansen

Rita Esperø Hansen, oppvokst i Ullsfjord i Tromsø kommune, bosatt i Tromsdalen, lærer og spesialpedagog av yrke. Rita varslet om en rekke alvorlige forhold ved sin arbeidsplass perioden 2006-2012. Ledelse håndterte ikke varslingene i tråd med egne rutiner og regelverk.
.
Etter hvert ble hun utsatt for en rekke gjengjeldelser.

Hennes lege meldte saken til Arbeidstilsynet. Etter at hun fulgte varslerloven og til slutt så seg nødt å dokumentere saken i det «offentlige rom» ble hun av øverste ledelse betegnet som illojal og oppsagt.

Under det lovpålagte forhandlingsmøtet dokumenterte Rita hva som faktisk hadde foregått på arbeidsplassen.

Etter syv års kamp mot ledelsens omfattende tjenesteforsømmelse kom endelig innrømmelsene om at regelverket ikke var fulgt og implementert i driften.

Prosessen har påført Rita store helsemessige belastninger, er fortsatt under oppfølging av helsevesenet og i dag, fem år senere, ikke i arbeid.

Da jeg var i München i fjor hadde jeg så mange artige opplevelser og menneskemøter. Derfor har jeg gledet meg til å komme tilbake. Men er det egentlig en egenskap. Logg inn. Multi. Bokmål; Nynorsk – Det er så mange som har støttet meg.

Med denne dansen vil jeg vise mange følelser, og jeg vil takke alle som har hjulpet meg. Jeg håper jeg kan. Hei alle sammen! Jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive noe om akkuratt dette, men jeg har tenkt mye på det de siste to dagene og jeg føler dette er noe folk. Ruth Ellinor Monsen (80) og Anfinn Monrad Instebø (82) – Tre år har gått, men jeg husker alt. Det var på en dans for voksne jeg så henne første gangen. ANALYSE: Juventus og Real Madrid har tilnærmet komplette lag. Årets finale i Champions League har de fleste forutsetninger for å bli den perfekte kamp. INNBRUDDSSIKKER: Det er ikke lett å åpne bilen til statsminister Erna Solberg. Det fikk Ånund Paulina og Eskil erfare da de møttes på minifestivalen i Oslo i 2015.

Hovedmeny. Matematikk for ungdomstrinnet. Grunnbok 8; Grunnbok 9. Faktorama; Digital vurdering; Faktor Premium Nå sitter jeg hjemme foran datan, akkurat laget vaffelkaer til frokost til ungene og kunne virkelig tenktmeg en god hotellfrokost, der alt bare står klart og man. Kjære vakre, trofaste blogglesere, 6 år og 150 000 bloggkommentarer senere har jeg valgt å stenge av kommentarfeltet på bloggen min. En beslutning jeg aldri hadde.