Massasje til hjemmebruk

Massasje til hjemmebruk
Utgivelsesar: 2011
Antall sider: 147
Forlag: Font Forlag AS
ISBN/EAN: 9788281691407
Sprak: Bokmål
Kategori: Familie og helse
Forfatter: Stig Martinsen

Stress, belastning og inaktivitet er ikke moderne fenomener, og ulike former for berøring har gjennom alle tider og i de fleste kulturer blitt brukt til forebygging, behandling og velvære. En av Norges fremste muskel- og massasjeterapeuter, Stig Martinsen har nå skrevet en unik bok om emnet.

I sitt virke har Martinsen innsett at alle burde lære seg grunnleggende og gode teknikker for å kunne massere en kjæreste, et familiemedlem eller en kollega. I denne boken gjennomgås alle de viktigste muskelgruppene, hva som kjennetegner dem, beliggenhet, funksjon og spenninger - og hvilke teknikker og grep som skal benyttes hvor på kroppen. Man lærer dessuten om forberedelser, utstyr, oljer og kremer, samt omgivelser, arbeidsteknikker og ulike massasjeformer og grep. Boken er gjennomillustrert med flotte og instruktive fotografier.

Kjøp 'Massasje til hjemmebruk' av Stig Martinsen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet 9788281691407 Noen enkle, men effektive grep for hele kroppen; Å massere og ta imot massasje; Arbeidsteknikk. Alle kommer til å lære virkningsfull massasje med en teknikk som. Massasje til hjemmebruk (Innbundet) av forfatter Stig Martinsen. Familie og helse. Pris kr 306 (spar kr 43). Stress, belastning og inaktivitet er ikke moderne fenomener, og ulike former for berøring har gjennom alle tider og i de fleste kulturer blitt brukt til forebyggi. Kna Massasje AS Telefon: 77 69 11 55 Besøksadresse i Tromsdalen: AMFI Pyramiden, Solstrandvegen 47, 9020 Tromsdalen Postadresse: Postboks 100, 9251 Tromsø Stress, belastning og inaktivitet er ikke moderne fenomener, og ulike former for berøring har gjennom alle tider og i de fleste kulturer blitt brukt til forebygging. Alle burde lære seg grunnleggende massasje. En av Norges fremste muskel- og massasjeterapeuter, Stig Martinsen har nå skrevet en unik bok om emnet. BOKeksperten.no er en bokhandel på nett som tilbyr deg det beste utvalget av bøker til gode priser. Vi har raskt levering, god service og setter kunden i fokus. Tips! Tenk gjennom hvilken massasje du vil ha. Vi tilbyr 20 forskjellige massasje i Sarpsborg. Lavashell og Afrikansk massasje er blitt noen av våre mest populære. Massasje til hjemmebruk (Innbundet) av forfatter Stig Martinsen. Familie og helse. Pris kr 349.