Dødsriket

Dødsriket
Utgivelsesar: 2016
Antall sider: 350
Forlag: Aschehoug & Co
ISBN/EAN: 9788203361272
Sprak: Bokmål
Kategori: Krim og spenning
Forfatter: Tom Kristensen

Den saudiarabiske prinsen Yasir dreper brutalt sin unge kone Noorah. Hennes bror Saeed sverger hevn.

Han gjennomfører et attentat mot prinsen og må flykte fra Jidda. Fire studenter fra Midtøsten planlegger et selvmordsangrep i Oslo, men en sprengladning går av på Kringsjå studentby før de klarer å få satt aksjonen i verk.

Da Tommy Tenvold slutter i den trauste jobben i Skatteetaten og i stedet hopper på en toppjobb i Global Capital, et nystartet internasjonalt inkassofirma, aner han ikke at han er i ferd med å bli et offer for islamske jihadister. For i Oslo går det en saudiaraber rundt og tenker på en hevn så spektakulær at den vil skape sjokkbølger langt utover Norges grenser.

Zevs: Zevs er overhodet for gudene på Olympen, og himmelrommet er det egentlige området hans. Han hersker over været, og blir bla kalt Skysamleren, Skysvartneren. Christian Krohg: Albertine i politilegens venteværelse (1885–1887). I 1886 utga maleren Christian Krohg romanen Albertine. Romanen er svært samfunnskritisk og. Glad i å løse kryssord? Her finner du gratis digitale kryssord, kryssordbok og kryssordhjelper på nett. Vi har også sudoku og mye annen hjernetrim. Oppgave: Oppgave til video om dialektenes status i Norge - Oppgave 1 Spørsmål til videoen "Dialektlandet Norge" Fant du feilen? I videoen "Dialektlandet" har det.