Når matte blir vanskelig

Når matte blir vanskelig
Utgivelsesar: 2013
Antall sider: 192
Forlag: Kommuneforlaget AS
ISBN/EAN: 9788244621540
Oversatt av: Gunnesdal, Williamog Randers-Pehrson, Øystein
Sprak: Bokmål
Kategori: Pedagogikk
Originaltittel: The trouble with maths
Forfatter: Steve Chinn

Boken gir en oversikt over de vanligste utfordringene i matematikklæring og -undervisning
Elever som synes matematikk er vanskelig, har behov for hjelp før faget blir et stort problem. Denne boken gir brukervennlige strategier for å hjelpe elever som sliter.

PISA-UNDERSØKELSEN 2013 – Elevene gir opp matte når det blir vanskelig. Norske elever har blitt dårligere i matte, viser PISA-undersøkelsen. Når matte blir vanskelig. Hvordan hjelpe elever med matematikkvansker. Elever som synes matematikk er vanskelig, har behov for hjelp før faget blir et stort problem. Når matte blir vanskelig hvordan hjelpe elever med matematikkvansker. Steve Chinn; William Gunnesdal. har behov for hjelp før faget blir et stort problem. Spiseforstyrrelse – når mat blir vanskelig on losol.no Det handler om å finne tak i den drømmen, de ønsker som mennesket har for framtiden, hva som er… Når doktorgraden blir for vanskelig.

Av Aksel Kjær Vidnes - 3. januar 2017 – Jeg satt i halvannet år uten egentlig å komme noen vei, sier Daniel Lisø. Når matte blir vanskelig Hvordan hjelpe elever med matematikkvansker Chinn, Steve Det kan være vanskelig å oppfatte når matte frem til det punktet har handlet om faste tall og konkrete mengder. Alle innlegg blir kontrollert etter at de er.

Page 1 of 2 - Skal jeg velge R1-matte? - posted in Skole og leksehjelp: Hei!. Jeg har veldig lyst til å velge R1, men jeg er redd det blir for vanskelig. - Jeg stikker ikke av når ting blir vanskelig. PÅ VELGERJAKT: Kristin Halvorsen blir intervjuet av Dagbladet om bord i SV-bussen, Valgthrilleren.

Blir R-matte og fysikk for vanskelig for meg? Jente 18 år. Spørsmål. Hei! Jeg er en 18 år gammel jente som går siste året på videregående.