Dans som en somerfugl, stikk som en bie

Dans som en somerfugl, stikk som en bie
Utgivelsesar: 2013
Forlag: Det Norske Samlaget
ISBN/EAN: 9788252184433
Sprak: Nynorsk\ Bokmål
Kategori: Romaner
Forfatter: Frode Grytten

Denne boka inneheld tolv noveller om mannsrolla i alle fasettar, og vi møter for det meste unge gutar i overgangen mellom barn og vaksen, i deira ofte sterke møte med verkelegheita. Tittelen viser til boksaren Muhammad Alis motto, og i fleire av forteljingane er boksing tema. Med stor varheit viser Grytten gutesinnet som vil vere barskt, men som inst inne er ømt og sårbart.

Kjøp 'Dans som en somerfugl, stikk som en bie, noveller' av Frode Grytten fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok. "Dans som en sommerfugl stikk som en bie" av Frode Grytten - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre. Dans som en somerfugl, stikk som en bie (Ebok) av forfatter Frode Grytten. Romaner. Pris kr 149.

Dans som en sommerfugl, stikk som en bie (Heftet) av forfatter Frode Grytten. Romaner. Pris kr 149. Dans som en sommerfugl, stikk som en bie (Heftet) av forfatter Frode Grytten. Romaner. Pris kr 131 (spar kr 18). Dans som en somerfugl, stikk som en bie (Ebok) av forfatter Frode Grytten. Romaner. Pris kr 149. Kom i gang! Vi viser deg hvordan du kommer i gang med å lese e-bøker. Finn alt du trenger på komigang.bibliotek24.no. E-bokbloggen. Få anbefalinger og. Takk for bestillingen! Boken er klar for henting når du får bekreftelse på SMS. Du vil motta SMS innen en time, innenfor butikkens åpningstider. Nok en fin novellesamling av Frode Grytten! Mannsrollen er fellesnevner, og det handler stort sett om unge gutter, kanskje mer sårbare enn de vil gi uttrykk for. Dans som en sommerfugl og stikk som en bie. Muhammad Ali. Tweet.

Kilde: Før kampen med George Foreman, 1974. Engelsk: Float like a butterfly, sting like a bee. Mer om: