Tiden med barn

Tiden med barn
Utgivelsesar: 2015
Antall sider: 216
Forlag: Figenschou Forlag AS
ISBN/EAN: 9788293335160
Sprak: Bokmål
Kategori: Svangerskap og fødsel
Forfatter: Inger-Lise Køltzow

Tenk deg at du har barn som leker selv, smører sin egen matpakke og hjelper til med husvasken. Det er ikke umulig. Inger-Lise Køltzow viser deg hvordan og øser raust av sin erfaring i «Tiden med barn».

«For å finne roen sammen med barn bestemte jeg meg for å nyte tiden sammen med dem. Det er ikke alltid like lett. Med barn kommer utfordringer. Jeg har prøvd og jeg har feilet og jeg har prøvd igjen. Til slutt fant jeg min måte. Jeg begynte å skrive. Andre foreldre fikk lese, prøve. De sa også at det virket. Jeg ble oppmerksom på at mine erfaringer kunne hjelpe andre foreldre. Tankene og erfaringene mine ble satt i system.

Etter mange års arbeid ble de til boken 'Tiden med barn'.»
Inger-Lise Køltzow

«Her snakker kunnskap, utprøvd erfaring og et stort hjerte.

Les, lær og la deg inspirere til å nyte tiden med barn.»
Anna Wahlgren

Ved å trykke på "Kjøp boka" vil du bli videresendt til ark.no Tiden tar forbehold om at titler kan være utilgjengelige. Guttene. Sterkt, vakkert og ubehagelig om kjønn, identitet og forandring i svensk Augustprisvinner. En roman som virkelig slår beina under leseren. På dette nettstedet finner du omtable av boken LØFT for barn, kursprogrammet og noen små suksesshistorier barnehager som arbeider med LØFT for barn. Brannvern med Eldar & Vanja. Hils på Eldar & Vanja! De er hovedpersonene i undervisningsopplegget for barn i barnehagen, som er utviklet av Samarbeidsgruppa for. Det evige maset om egentid.

Jeg hører det overalt.

Klart egentid er viktig. Men det skal aldri gå utover ditt barn, skriver den svenske tobarnsmoren Jessica. Det er i de fleste tilfeller mer krevende å ha et barn som passasjer på motorsykkel enn et voksent menneske. Derfor er det foreldre eller andre foresatte som helt. 1970-tallet var perioden da kvinnene marsjerte inn på arbeidsmarkedet. Unge jenter satset på utdanning, og kvinner som hadde vært hjemme med små barn, gikk ut i. Skiferie eller sommerferie? Vi har aktiviteter både sommer og vinter! Velkommen til fjells! Informasjon om kommunen, administrasjon, politikk og kommunale tjenester. egen bolig. De fleste av oss tilbringer omtrent 90% av tiden vår innendørs, og 60-70% av dette er hjemme i vår egen bolig.

Inneluften er vanligvis mer forurenset.