Bli hvis du kan. Reis hvis du må.

Bli hvis du kan. Reis hvis du må.
Utgivelsesar: 2011
Forlag: Lydbokforlaget
ISBN/EAN: 9788242153555
Sprak: Nynorsk\ Bokmål
Kategori: Lydbøker voksne
Forfatter: Helga Flatland

Tre unge barndomsvenner - Tarjei, Trygve og Kristian - beslutter å verve seg til de norske styrkene i Afghanistan. Ingen av de tre kommer tilbake. Hvorfor dro de egentlig? Hva med de som er igjen? Hvilke krefter påvirker våre veivalg - bli eller reise? Romanen handler om å vokse opp i, være omgitt av og bryte opp fra en trygghet som ikke lenger kjennes trygg. Rammen er lokalsamfunnet guttene kommer fra.

"Bli hvis du kan. Reis hvis du må" er et modent debutantarbeid med et finstemt litterært uttrykk. En sår og varm bok med en stille desperasjon. For denne romanen fikk Helga Flatland Ungdommens kritikerpris 2011.

Denne boken, og oppfølgeren, Alle vil hjem. Ingen vil tilbake handler om fire unge menn fra samme bygd som verver seg til tjeneste i Afghanistan. En rørende samtidsroman fra 2010 av Helga Flatland - Bli hvis du kan. Reis hvis du må. NB!(ikke les mer enn første avsnitt hvis du ønsker å lese boka selv). Hvis du har en bestilling med ferge og overnatting skal du logge inn her: Filmrommet er en nettbasert klikkefilmtjeneste (video-on-demand) som tilbyr film til skoler, bibliotek og offentlige institusjoner.

Ansvarlig distributør for. Buss: Etter påmelding vil den reisende omgående motta en depositumsfaktura fra Aure Reisesrevice AS. Påmelding er bindende for den reisende når depositum kr. 1000. Men Jesus svarte og sa til dem: Dere farer vill, fordi dere ikke kjenner Skriftene og heller ikke Guds kraft. Matteus 22:29. 16 Hele Skriften er innåndet av Gud og. Bli medlem av EuroBonus, det beste kundelojalitets- og bonusprogrammet i Norden! Opptjen poeng på alt fra flygninger til hverdagskjøp. Bygg Reis Deg lanserer Digital Arena; Meld inn kandidater til Byggenæringens Innovasjonspris Alt du bør huske på til solferien. Når man reiser til varmere strøk for første gang er det visse ting man bør ha i bakhodet, men så lenge man er godt forberedt. "Ikke la deg lede vill over alt du hører i disse dager, men la mitt ord og min ånd få overrisle deg. Velsign og forbann ikke. Delta ikke i de offentlige.