Horisonter 10

Horisonter 10
Utgivelsesar: 2008
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
ISBN/EAN: 9788205383135
Sprak: Bokmål
Kategori: E-bøker
Forfatter: Gunnar Holthog Kjell Arne Kallevik

CD tilhørende Horisonter 10

Det er utarbeidet cd-er, én til hvert trinn. Her finnes originalmusikk fra svært ulike sjangrer, i tillegg til innleste tekster fra boka og permen. Denne lydressursen er et viktig hjelpemiddel for å gjøre undervisingen levende og variert. I tilknytning til cd-en finnes det elevark og bakgrunnsinfomasjon i ressurspermen.

Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. Horisonter følger kompetansemålene i læreplanen av 2006. Religioner og livssyn blir behandlet på en likeverdig måte utfra sin egenart, og innfallsvinkelen er. Smartbok Grunnskole.

1.–4. trinn; 5.–7. trinn; 8.–10. trinn. Engelsk; Matematikk; Naturfag; Norsk; KRLE "Jeg synes dette er fantastisk. Jeg har alle elevene "inne". Horisonter er vårt læreverk i RLE på ungdomstrinnet og i tråd med læreplanen av 2008. Religioner og livssyn blir behandlet på en likeverdig måte ut fra sin. Smartbok Grunnskole. 1.–4. trinn; 5.–7. trinn; 8.–10. trinn.

Engelsk; Matematikk; Naturfag; Norsk; KRLE "Jeg synes dette er fantastisk. Jeg har alle elevene "inne". Historie og samfunnsfag på nett - Artikler, lenker, oppgaver og sosiale samarbeidsverktøy på ett og samme sted.

Vamp er kanskje Norges fremste eksponenter for popularisering og videreføring av folkemusikk kombinert med viser og rock NRK Super er det største norske nettstedet for barn! Hos oss får du TV, spill, radio og nyheter. Har du problemer med nett-TV? Gå inn på tv.nrk.no/hjelp Globals.no - et interaktivt verdensatlas fra FN-sambandet Franzefoss Minerals er, med fokus på miljø, den ledende på kalk i Norge. Vi er en bergverksbedrift som gjennom bærekraftig utnyttelse av våre kalk- og.