Kjelleren

Kjelleren
Utgivelsesar: 2014
Serie: Lesestart
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
ISBN/EAN: 9788205456044
Sprak: Bokmål
Kategori: Barnebøker
Forfatter: Linn T. Sunne

NB: Boken er optimalisert for følgende eller bedre operativsystemer: Versjon 7.0 (Apple/iOS) og versjon 4.4 (Android).

Ola og Isak har flyttet. Kjelleren i det nye huset er helt mørk. Spøker det der? Naboen tror det. Men spøkelser fins vel ikke? En grøsserhistorie med skumle og spennende tegninger. Lesestart er en bokserie for smårollinger som vil lære å lese selv. Bøkene passer først og fremst for barn helt i begynnelsen av grunnskolen og som står i startgropa til å utvikle leseferdigheter. Bøkene inkluderer i tillegg høytopplesning med god diksjon som hjelpemiddel.

eBok+ er en beriket ebok (EBP) som kan leses på nettbrett. Du må ha en eBok+leser installert på brettet. eBok+leser kan lastes ned gratis i App Store og på Google Play. Les mer på boksnuser.no

Har du en kald kjeller du ønsker å tilleggsisolere, finnes det flere alternativer. Her skal vi på de mest aktuelle løsningene. Jubelstund – Håvards familieshow på Den Nationale Scene Den Nationale Scene Kl. 12:00 Fakta om Marabu Fashion Spray: - Tekstilfarge på pumpeflaske uten drivgass - 22 vannbaserte, luktfrie, lysekte og sterke farger - Stoffet beholder samme mykhet UTVEKSLINGSSTUDENT MATHIAS kom hjem med dårlig karakter: – Vertsfamilien min låste meg inne i kjelleren i en uke Gass skal ikke oppbevares i kjelleren Beholdere med gass skal oppbevares stående, over bakkenivå og på et godt ventilert sted. I årets sommerprogram byr Litteraturhuset by på en svært variert meny. For de som gjerne vil vite mer om høstens bøker tilbyr vi snikkikk.

IMPONERENDE MUSEUM: 14 meter under bakken, i kjelleren til denne særegne kuben, bygget rett utenfor Gdansk på et område som ble jevnet med jorden i 1945. Newton vs. Ikke gjør dette hjemme! Møt Newton-Stian i Sommer i Skolefri Stian er Newtons nye programleder! Nå har babyen til Newton-Line fått navn På IKEA Åsane tilbyr vi 14 El-bilplasser med ladestasjoner i P-kjelleren. Dette er gratis. I tillegg kan vi i samarbeid med Fortum tilby hurtigladere og.

Program for Tromsø – 6. juni: Tromsø 6. juni 2017 kl: 15:00 – 19:00 Sted for seminaret: Clarion Collection Hotel, Sjøgata 19-21 1500: SEOPP demo.