Alt skal ut

Alt skal ut
Utgivelsesar: 2015
Antall sider: 543
Forlag: Det Norske Samlaget
ISBN/EAN: 9788252188844
Sprak: Nynorsk
Kategori: Noveller, lyrikk og drama
Forfatter: Jon Hjørnevik

Av og til er nok nok
Det er fullt
Det er fullt i huset. Det er fullt i hovudet
Det har samla seg opp og det renn over

Det må ryddast ut
Alle sjølvopptekne kjensler må vekk.
Barndomsminna må forlatast.
Far og mor ryk på dør
Døra til slekt og familie må slamrast att

Nebbete damer og austlendingar må
skjellast ut. Naboen. Bestefar. Sjefen.
Bestemor

No vil du bli ferdig med på fortid og
framtid
Du lar det gå utover Hells Angels og den
sjarmerande tanta di
Til og med godsofaen og buttpluggen din
må ut
Det er deg mot resten av verda

Jon Hjørnevik og Det Norske Samlaget har bestemt seg. Heile skiten skal buntast i hop og sendast på dør. Alt skal ut. Denne boka er ei komplett samling av Jon Hjørneviks seks
bestseljande diktsamlingar.

Ord for alt Ny utgave 5-7 er Cappelens norskverk for 5.-7. trinn. På dette nettstedet finner du oppgaver til hvert kapittel i bøkene. I tillegg vil det være. Dette nettet skal ikke bare bli raskere, også tilrettelegge for å koble flere enheter til nettet. – Det er ventet at antallet enheter som man kobler. Han ble solgt for 300 millioner. Nå skal kravet være på en drøy milliard. – Jeg vet hvor jeg vil spille, sier Romelu Lukaku. Han ble solgt for 300. Arbeidstilsynet arbeider for et forsvarlig arbeidsmiljø og trygge tilsettingsforhold for alle.

Babysang Kva skal til for at kyrkjelyden skal kome i gong med babysong? Mange har gjort seg gode erfaringar og har funne opplegg som passer godt i deira samanheng. Alt for deg som arbeider med tak. Er du arkitekt, byggherre, taklegger eller arbeider med tak på andre måter? MONIER har kunnskapen, materialene og verktøyet. Konvertering fra TaksonID til LatinskNavnID. Da er overgangen fra TaskonID til LatinskNavnID gjennomført i Vannmiljø. Alle søkefunksjoner skal nå gi LatinskNavnID. Klikk.no er ledende på produkttester og praktiske råd innen bolig, motor, mote, mat, helse, teknologi og foreldre. Ulna kan med glede presentere et nytt barnehageprosjekt som skal stå klart til februar 2018. Dette blir Ulna sin tredje barnehage i Tyskland. Informasjon og gode tips for Praha. Les om attraksjoner, uteliv, shopping, overnatting, transport og lokalbefolkning.