Vak

Vak
Utgivelsesar: 2017
Antall sider: 57
Forlag: Forlaget Oktober
ISBN/EAN: 9788249518241
Sprak: Nynorsk
Kategori: Noveller, lyrikk og drama
Forfatter: Bendik Vada

En ung mann forlater en hytte på fjellet, der han har bodd sammen med en kvinne. Han går over myr og myke sletter, klatrer høyt i tynn luft og ser skifer gli ut under seg. Steggfuglen og paukene synger, og han holder fuglefjær tett til brystet. Er gudene innen rekkevidde? Hvor finnes ly?

Diktsamlingen «Vak» er en vandring, en rytmisk sang, en mulig sirkel. Diktene er skrevet på trøndersk, forfatterdebutant Bendik Sandnes Vada (f. 1996) er fra Klett i Trondheim kommune.

Vestre Aker kammerkor er et blandet kor med ca 40 medlemmer. Vi øver i Vestre Aker kirke og fremfører større verk med orkester og rene a capella-konserter. Våk skole Karl Toverudsvei 10 1591 Sperrebotn E-post: [email protected] Tlf: 69 28 92 50 SFO: 91 91 58 30 Her er en oversikt over ansatte med egen kontaktinformasjon. For å kontakte andre ansatte, ta kontakt med sentralbordet på telefon 69289100, eller sendt e-post til. Livdyrformidling. Livdyrmarkedet, priser og vilkår for gris. Fagbibliotek. Fagstoff for gris innen kategoriene helse, fôring, økonomi, drift og hus og innredning. Godt oppslagsverk for kryssordløsere.Trond og Peter's Kryssord Database Her finner du generell info om barnehage samt lenker til barnehagene i Våler Nortura SA er eid av ca 18.000 bønder. Medlemsportalen er eiernes informasjonskanal. Hei, her følger det en rask intro til det som har blitt oppstarten av Halita Jakt. Våren 2011 startet vurderingen om å flytte til Sverige, da vår gode venn Gøran. VÅLER: Abonnenter kan ved spørsmål vedr. avfallskalender henvende seg til MOVAR, eller finne sin avfallskalender i tabellen nedenfor. Krøderen er et flott fiskevann. Langs østsiden av innsjøen er det store skogområder. Mulighetene til fiske er gode.