Antatt død

Antatt død
Utgivelsesar: 2012
Serie: Fossefall
Forlag: Cappelen Damm
ISBN/EAN: 9788202399771
Sprak: Bokmål
Kategori: Romanserier
Forfatter: Jorunn Johansen

Anjalan har tvunget Amalie om bord på et skip som seiler mot England. Hun frykter at hun aldri vil få se Ola og barna igjen. Da en epidemi bryter ut på båten og flere av passasjerene rundt henne dør, innser Amalie at det bare er et tidsspørsmål før hun selv blir smittet …

Ola lukket øynene. Hele tiden så han Amalie for seg. Så kom den gjennomtrengende redselen tilbake, og det stakk som kniver i brystet hans. Var hans kjære fremdeles i live?
Usikkerheten var så vond at han trodde han skulle miste forstanden. Hele tiden var hun i tankene og drømmene hans.

Fant død mann under kai. Politiet har funnet en død person under en kai like ved Breivik i Stavanger under en leteaksjon etter en 43 år gammel savnet. Nyttårsaften 2015 ble 13 år gamle Angelica funnet død på ei hytte på Beitostølen i Valdres. Hva var det egentlig som skjedde? NEW YORK (Dagbladet): Video av en passasjer på et United Airlines-fly, som blodig og forslått ble dratt nedover midtgangen, gikk verden rundt og skapte. Nyhetsspeilet lanserte sin første TABU-oversikt for norske redaktører og journalister for et år siden. I denne tiden har ikke én norsk journalist stått frem og.