Blod på snø

Blod på snø
Utgivelsesar: 2015
Antall sider: 107
Forlag: Aschehoug & Co
ISBN/EAN: 9788203359149
Sprak: Bokmål
Kategori: Krim og spenning
Forfatter: Jo Nesbø

Etter ti Harry Hole-bøker, Hodejegerne og Sønnen har Jo Nesbø skapt enda et nytt romanunivers.

Hovedpersonen i Jo Nesbøs nye thriller er Olav Johansen, en ordblind leiemorder som har det med å forelske seg.

Vi er i Oslo, desember 1975, den kaldeste vinteren i manns minne. Samtidig som Olav sliter med å få ferdig et langt kjærlighetsbrev, jobber han som leiemorder for Daniel Hoffmann, som kontrollerer hovedstadens heroinmarked.

Hoffmanns bande blir utfordret av Fiskeren, en narkoselger som bruker butikken sin på Youngstorget som dekkoperasjon. Hoffmann kjenner seg truet fra alle kanter og lover Olav femdobbelt honorar og evig juleferie for et siste oppdrag: Han skal ekspedere kona, den vakre og forføreriske Corina.

Minst tre ulver. Statens Naturoppsyn (SNO) har søndag gjort undersøkelser i området og bekreftet at det var ulv på eiendommen hennes, minst tre stykker. Den 23. juli gjorde jeg en tilfeldig men viktig observasjon i Østre Brandsfjellet; En Havørn drepte et lam. Tilsynsmyndigheter for barnevern, sosial- og helsetjenestene i Norge. Hei! Jeg også har oppdaget natron(før jeg vart syk), så nå driver jeg å overtaler resten av familien til å omfavne natron. En basisk kropp er deilig, det er jo. Glad i å løse kryssord? Her finner du gratis digitale kryssord, kryssordbok og kryssordhjelper på nett. Vi har også sudoku og mye annen hjernetrim. Engerdal fjellstyre forvalter norges største statsallmenning på 1,8 mill.

da.

Dette utgjør ca 85% av arealet i Engerdal kommune. På statsallmenningen ligger. Informasjon om godkjenning av legemidler, regulering av apoteksektoren, bivirkningsovervåking, råd til helsepersonell med mer. Røde Kors - sammen får vi hjelpen helt frem. Det finnes dessverre ingen lokalforeningssider for valgt postnummer eller fylke. TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video.