Kongen din

Kongen din
Utgivelsesar: 2012
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
ISBN/EAN: 9788202391713
Sprak: Bokmål
Kategori: Humor
Forfatter: Odd-Magnus Williamson

Det sosiale nettverket Twitter oversvømmes av fiktive kontoer, men den fiktive profilen som definitivt har fått mest følgere er @KongenDin. Dette er boken basert på twitterfenomenet, tegnet og fortalt av Sindre Goksøyr og Odd-Magnus Williamson.

Boken er en årskavalkade over Kong Haralds liv. Vi får observasjoner fra statsråd, eller "fredagsklubben" som han kaller det, til forberedelse av nyttårstale hvor Harald er usikker på om alle vet hvem He-Man er.

Vi følger Kongen og Dronningen på reiser gjennom Lillestrøm, som begge synes er bittelitt stygt. Og får reiseskildringer fra London hvor vår ærede konge tror Madame Tussaud museet er en stor "stå-stille" lek.

Hva synes egentlig Kongen om å måtte vinke hele 17 mai? Hvilket medlem av kongefamilien er dårligst i vri-8´r? Hvilket land gir de aller dårligste utvekslingsgavene?

En komisk og absurd undergangsvisjon om en konge som bare har 90 minutter igjen å leve.

Kong Bérenger har i 400 år vært kongen over alle konger, midtpunktet i.

Her finner du nettmenyen til Pizza Kongen i Gressvik. Velg fra vår meny og bestill take away for levering! Rapvalg er en landsdekkende musikkkonkurranse, åpen for alle sjangre, som handler om å gjøre DEG mer bevisst på at stemmen din teller. Husk at du selv har. H.M.

Kongen og rektor Dag Rune Olsen tok torsdag imot den Islandske presidenten Guðni Th. Jóhannesson. Kong Harald 80 år: Gratulasjonsprotokoll. Den 21. februar 2017 fylte Hans Majestet Kongen 80 år! Mange møtte opp på Det kongelige slott for å signere. I august 1983 skyter Toyota sjef Eiji Toyoda startskuddet for et hemmelig prosjekt. Målet er å utvikle en luksus-sedan for det Internasjonale markedet. Koster en elsykkel 40.000 kroner, dreier det seg som oftest om en terrengmodell for entusiaster. Winora Yakun Urban til 38.999 kroner ser ut som en. Nyheitsarkiv. Oversikta viser nyheitsmeldingar bakover i tid. Du kan abonnere på nyheiter frå Kongehuset.no: Gå rett til registrering Ultramoderne design spekket med teknologi. Alt betjenes med din smartphone, tablet eller ditt fingeravtrykk. Denne vogna er fremtidens campingvogn, mener Knaus-Tabbert. Startsiden Din startside er en startside med reklamefri hovedside. Redaktør: Bertin Hille Scandinavian Web AS Haumyrveien 15 4637 Kristiansand S