Vårbrudd

Vårbrudd
Utgivelsesar: 2014
Serie: Ambrosia 1814
Forlag: Cappelen Damm
ISBN/EAN: 9788202455781
Sprak: Bokmål
Kategori: Romanserier
Forfatter: Berit Elisabeth Sandviken

Det er travle tider på Eidsvold når tiden for stormannsmøte hos Anker nærmer seg. Rittmester Elieson kommer til Tråkka og ber dem innlosjere medlemmer av hornorkesteret som skal underholde de høye herrer. Han antyder at Ambrosia er Hugos egen datter, og hun får en nagende mistanke om at det er mange familiehemmeligheter hun ikke kjenner til.

«De skal ikke se bort ifra at vi kommer til å trenge frøkenens assistanse, også i andre forhold og tildragelser. Deres datter er en svært vakker kvinne, Trampe.» Så bukket han teatralsk, og Hugo fulgte ham ut. Ambrosia hadde stilt seg opp framfor speilet straks han var gått. Han hadde tatt henne for å være Hugos datter. Men speilbildet hadde skremt henne.

Fordi rittmester Elieson hadde rett.

Kommunen deler ut tilskudd til kulturarbeid etter søknad fra allmennkulturelle lag og foreninger i Vadsø kommune.

Les mer Scene Finnmark består av Landsdelsmusikerne i Nord-Norge, den samiske musikkinstitusjonen Sápmi Music, ungdomsportalen MufiStar og Den kulturelle skolesekken i. RINGERIKE 2003 (Hefte nr. 75) Utgitt av RINGERIKES MUSEUM RINGERIKE UNGDOMSLAG RINGERIKE HISTORIELAG Redaksjon FRED HARALD NILSSEN (redaktør) TOM BJØRNSTAD