Midnatt

Midnatt
Utgivelsesar: 2015
Antall sider: 283
Serie: Kattekrigerne. Serie 2, En ny profeti
Forlag: Juritzen Jr. AS
ISBN/EAN: 9788293304692
Oversatt av: Johansen, Guro
Sprak: Bokmål
Kategori: Barnebøker
Originaltittel: Midnight
Forfatter: Erin Hunter

Mørke, luft, vann og himmel vil forenes ...
Villkattene i skogen har levd i fred og harmoni gjennom mange månefaser - men nå varsler tegnene en undergang som vil forandre alt. Merkelige meldinger fra forfedrene forteller om skremmende nye profetier, farer og en mystisk skjebne.
Alle tegn peker mot at det er en ungkatt som holder skogens skjebne i sine poter. Men hvem er de andre kattene som er nevnt i profetien, og hvor langt må de gå for å redde klanene?

Midnatt.no - Norsk nettbutikk med retro klær, kjoler, skjørt, bluser og tilbehør. Elegante 60 og 70 talls kjoler med prikker og mønster.

Midnatt.no - Norsk nettbutikk med retro klær, kjoler, skjørt, bluser og tilbehør. Elegante 60 og 70 talls kjoler med prikker og mønster. Her får du det inn med teskje… Midnattssol betyr at sola er over horisonten ved midnatt.

Og resten av natta. Og hele dagen. Ved Nordkapp er sola oppe i over 1800. http://midnattsol.as/wp-content/uploads/2016/01/Strikkekafe.

jpg 960 720 midnatt_admin http://midnattsol.as/wp-content/uploads/2015/09/midnattsol_opplevelse_logo.

Bildet er tatt i Juli like etter midnatt på Aursletta i Vevelstad kommune. Fotograf Bjørnar Aarstrand.) Når kan jeg oppleve midnattssol? Andenes - 69, 32° N : Kjøp 'Midnatt' av Erin Hunter fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok 9788293304692 Bystyret i Ålesund vedtok i kveld at det kan skjenkes ute også etter midnatt, skriver smp.no. Rådmannen foreslo å stoppe uteserveringa ved midnatt, men. Sist søndag krysset våre veier ettersom Asmund og sønnen Ove (gitar/fiolin) var på turné med Steinar Kjeldsen kvartett fra Sortland. Som alltid rundt. Jeg har et spesielt sterkt forhold til figurene i Før midnatt. Etter Før soloppgang i 1995, ville jeg være Jesse, møte Celine på et tog og tilbringe. Flertallet i bystyret har bestemt at det blir utepils i Ålesund også etter midnatt.