Edvard Munch

Edvard Munch
Utgivelsesar: 1995
Antall sider: 300
Forlag: J.M. Stenersens Forlag
ISBN/EAN: 9788272011962
Sprak: Tysk
Kategori: Kunst og kultur
Forfatter: Arne Eggum

Forfatteren beskriver Edvard Munch både som privatperson og maler. Boken har et rikholdig billedmateriell bestående av ca. 450 illustrasjoner i både sort/hvitt og farger.

eMunch.no – digitalt arkiv. 14. publisering av ferdige brev Vi har lagt ut 569 brev til Munch fra 161 nye avsendere. Til sammen er nå 3806 brev til Munch fra 785. Vincent van Gogh (1853-1890) og Edvard Munch (1863-1944) er to særpregede og innflytelsesrike kunstnere. Begge skapte kunst med et sterkt følelsesinnhold, uttrykt. To giganter i norsk kunsthistorie, Edvard Munch og Gustav Vigeland, vies for første gang en omfattende felles utstilling. Samling over norske museer i alle byer. Finn informasjon, historie, åpningstider og mye mer. Beundret og inspirerte hverandre. Henrik Ibsen og Edvard Munch er de to største kunstnerne Norge har fostret.

De var aldri nære venner, men de beundret og. Oslo kommune har vedtatt å bygge et nytt museum i Bjørvika for kunstsamlingen til Edvard Munch. Det nye museet skal bli et signalbygg i Oslo som skal huse kommunens.

Grev Wedels Plass Auksjoner • Kunsthandel • Forlag Spesialister på Edvard Munch og norsk kunst av høy kvalitet Hotellet er åpnet hele døgnet alle dager med unntak av jul og påske. Ved spørsmål om ledig kapasitet eller bordbestilling kan du også ringe 69 27 83 00. Butikk. Troldhaugen har sin egen museumsbutikk med et rikt utvalg i suvenirer, bøker, musikk og gaveartikler. Karl Ove Knausgård hedrer kunsteren Edvard Munch med både bok og utstilling.