Til deg som sørger

Til deg som sørger
Utgivelsesar: 2007
Forlag: Det Norske Bibelselskap
ISBN/EAN: 9788254310779
Oversatt av: Fostvedt, Hege Christin
Sprak: Bokmål
Kategori: Religion
Originaltittel: I saknaden
Forfatter: Lars Björklund

En liten kortbok å gi til den som opplever sorg. Tekster og naturbilder fra boka "En skygge av kjærlighet". Plastpakket med konvolutt.

Til deg du barn med myke kinn, så klart et blikk og åpent sinn. To øyne som er fylt av håp. Til lykke med din barnedåp!--- ---Et barn blir født – en flott. Ordtak/Gullkorn/visdomsord _____ Hva er forskjellen på ett toalett og en blondine ? Det er sant at livet kan være vanskelig også. Det vil jeg ikke skjule for deg. Du kommer til å få sorger. Du kommer til å gråte. Likevel sier jeg til deg, lille. det hender at du bli lei deg, fordi jeg er så liten, jeg setter merke alle steder, og gjør deg ganske sliten men hver dag blir jeg større, en dag er jeg stor, Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om sorg og mer enn 1150 andre emner. ”Åtte roser” av Andrè Bjerke. Åtte roser vil jeg gi deg. En fordi du er så pen. En for alle drømmer i deg, lar du oss få plass i en. En fordi du er en hulder. Med klatreplanter kan du skjule en stygg vegg, skjerme for innsyn eller kle inn søyler. Her får du fire gode råd som bør leses før du kjøper klatreplant. Fortell om din favorittsti eller favorittsted for terrengsykling. Spør om hvor du kan fine finne stier og om hvordan føre det er.

Del gleder og sorger fra dine. Nedenfor har jeg samlet noen Dikt og Gode Ord som kan brukes i en vanskelig tid. Kondolanser, kondolansekort, kondolanse dikt, kondolanse protokoll, kondolansehilsen. 15. - 21. MAI. Mandag: 10.45 Seniortrim på sykehjemmet. kl 15.30 Ettermiddagskaffe med Tore og Rasmus som spiller trekkspill i stua 1.etasje, Nannestad bo- og.