Vi kan! Bildesamling

Vi kan! Bildesamling
Utgivelsesar: 2011
Antall sider: 20
Forlag: Cappelen Damm
ISBN/EAN: 9788202355463
Sprak: Bokmål
Kategori: Pedagogikk
Forfatter: Ingvild Olsen Olaussen

Bildesamlingen er en av tre komponenter i Vi kan! Skapende arbeid i barnehagen. Utgivelsen består av veiledning, bildesamling og tre cd-er.

Et stort utvalg kreative aktiviteter tar utgangspunkt i fem hovedtemaer:
· Millioner av katter
· Vennskap, tro og myter
· Barnas fortellinger
· Folketradisjoner
· Hattene tar ordet

Velg selv hvor dypt du ønsker å gå inn i hvert tema, støttet av veiledningen, fortellingene, bildene og musikken.

Aktivitets- og veiledningspakken er en ressurs for å tilrettelegge for læring gjennom kreativitet og lek. Den er utarbeidet med hovedvekt på rammeplanens fagområde Kunst, kultur og kreativitet.

Oversikt over Sandefjord og Sandars tidligere seilskipsflåte. Rederiregister utarbeidet av avdøde kontorsjef Haakon Hansen. Listene har vært offentliggjort i. Nord-Troms Museums bildesamling er tilgjengelig på digitaltmuseum.no og man kan bestille bilder av samlingen fra denne nettsiden. Bibliotekets bildesamling inneholder ca. 7000 bilder fra Asker. 3500 bilder er digitalisert og søkbare i basen. Du kan se bilder i kart, og delta i bibliotekets. Med kajakk får du skikkelig postkortuteliv! Vestlofoten Kajakklubb er en av kajakklubbene i Lofoten, og har siden opprettelsen i 2003 hatt en lang rekke tilbud innen. Klikk på tittel for lenke til bildesett på Flickr.

Se respektive bilde for bruksrettigheter og fotokreditt. Bildene kan brukes fritt i forbindelse med omtale av NTNU. legges ut for salg kommende torsdag 26. nov. i Klæbu Sparebank, Klæbu Folkebibliotek, COOP Extra, Bunnpris og Nåva. Historielaget vil også ha stand på. Skoger og Konnerud Historielag ble grunnlagt i 1975. Historielaget har som formål å ta vare på historien i bydelene Skoger og Konnerud. Undergrupper: Teatergruppa. Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye mer Fra nedtegnelser kjenner man at gården i 1575 var eiet av Welrik Wefflinn. Han var da kirkeverge, og et bevis på at han var en mektig og ansett mann. Nordens eldste damekor stiftet i 1870. Vi er rundt 25 sangere fordelt på følgende fire stemmer; 1.- og 2. sopran og 1.- og 2. alt. Koret øver hver torsdag 18.30.