Med åpne sanser

Med åpne sanser
Utgivelsesar: 2012
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
ISBN/EAN: 9788202350659
Sprak: Bokmål
Kategori: Pedagogikk
Forfatter: Gisle Grimeland

Presset på naturen øker i takt med samfunnets utvikling. Vern av naturen og det biologiske mangfoldet er derfor viktigere enn noensinne. Det beste naturverntiltaket er å gi barna økt kunnskap om hva naturen er og hva den betyr for oss.

Med åpne sanser er skrevet med tanke på førskolelærerstudenter og andre som utdanner seg til å jobbe med barn. Forfatteren er opptatt av hvordan man kan møte barnet på deres eget nivå og skape grunnlag for ansvarlig miljøatferd. Forfatteren skildrer hvordan barnet møter omgivelsene gjennom lek og utforsking og hvordan barnet gjennom leken tilegner seg kunnskap og holdninger.

Boka inneholder forslag til spennende og lærerike aktiviteter som følger årstidene.

Aktivitetene fokuserer på biologisk mangfold og naturopplevelser, og forfatteren har skrevet grundig om den grunnleggende biologi og økologi.

Åpne spørsmål er spørsmål som gir et fortellende svar, hvilket innebærer at spørsmålet ikke kan besvares med et "ja" eller "nei". Bli med kjente norske forfattere, journalister og kulturformidlere på tur! Norges ledende arrangør av reiser innen kunst, historie, kultur og musikk.

Peter Pan og Aldriland står i fare for å forsvinne når Krok og piratene vil stoppe verdens barn fra å drømme og fantasere! Verdens barn har blitt til små voksne. Norges beste escape room midt i Oslo Sentrum! Perfekt valg for firmafester, teambuilding, bursdag, familier og utdrikningslag! Finn skjulte ledetråder, løs gåter. Vakkert beliggende som kongsgården i eventyrene ligger historiske Lysebu. Vi gir deg uforglemmelige opplevelser - fantastisk mat, herlige senger, inspirerende møter. Norge er et av verdens vakreste land. Her finnes tusenvis av spennende naturperler. I 2006 ga vi ut boka ”100 norske naturperler” som omtalte de flotteste og. JTI står for Jungs type indikator, og bygger på teorien om at mennesker kan grupperes etter type. JTI er basert på den sveitsiske psykologen C.G.Jungs lære om. Sjelens Univers - http://www.sjelensunivers.com/. 2. chakra Flere navn: Savadhisthana-chakra, Sakralchakra (korssenter) Symbol: 6-bladet lotus. Tantra massasje Oslo og Sjamanistisk healing. Foren seksualitet, kjærlighet og åndelighet! Stockholm 23-25.5, 13-15.6 – Oslo – Helsinki 17-18.5, 7-8.6 Sykkeltur på Kreta. Kreta sjarmerer oss i senk med sin sjelden frodige natur og deilige klima. I møtet med kreterne og deres genuine gjestfrihet, vil du føle deg.