Kunsten å høre hjerteslag

Kunsten å høre hjerteslag
Utgivelsesar: 2013
Forlag: Cappelen Damm
ISBN/EAN: 9788202409425
Oversatt av: Hanssen, Kurt
Sprak: Bokmål
Kategori: Lydbøker voksne
Originaltittel: The Art of Hearing Heartbeats
Forfatter: Jan-Philipp Sendker

Tin Win er en vellykket advokat i New York. En dag bare forsvinner han uten å etterlate seg spor, og familien sitter igjen med en rekke ubesvarte spørsmål. Fire år senere finner de et kjærlighetsbrev Tin Win en gang skrev til en burmesisk kvinne, et brev som aldri ble sendt.


Datteren Julia bestemmer seg for å løse mysteriet og reiser til farens hjemland Burma. På et tehus i Kalaw møter hun en mann som hevder at han kjenner faren, og som på forunderlig vis også ser ut til å vite hvem Julia er. Han forteller en kjærlighetshistorie som nesten er for utrolig til å være sann, og som gjør at Julia også må ta et oppgjør med egne verdier.
Kunsten å høre hjerteslag er solgt til over 20 land, og er blitt en internasjonal bestselger.
Forfatteren har selv sagt om romanen: «Dette er en totalt ukynisk bok i en svært kynisk tid. Alt jeg vet om kjærligheten og livet har jeg lagt i denne boken.»

Kunsten å høre hjerteslag (Innbundet) av forfatter Jan-Philipp Sendker. Pris kr 339. Bla i boka. Se flere bøker fra Jan-Philipp Sendker. En vakker kjærlighetshistorie som har erobret verden Tin Win er en vellykket advokat i New York. Han er opprinnelig fra Burma, men hans amerikanske familie, kone og. En vakker kjærlighetshistorie som har erobret verden Tin Win er en vellykket advokat i New York. Han er opprinnelig fra Burma, men hans amerikanske familie, kone og. Kjøp Kunsten å høre hjerteslag. Tin Win er en vellykket advokat i New York. En dag bare forsvinner han uten å etterlate seg spor, og.

Kunsten å høre hjerteslag er en usedvanlig vakker kjærlighetshistorie fra Burma. Tin Win er en vellykket advokat i New York, og når han en dag bare forsvinner. Kunsten å høre hjerteslag er en usedvanlig vakker kjærlighetshistorie fra Burma. Tin Win er en vellykket advokat i New York, og når han en dag bare forsvinner. Tin Win er en vellykket advokat i New York. En dag bare forsvinner han uten å etterlate seg spor, og familien sitter igjen med en rekke ubesvarte spørsmål. Forlag: Cappelen Damm Sideantall: 288 (Innbundet) Utgitt: Januar 2013 Kilde: Leseeksemplar Verdt å vite: Kunsten å høre hjerteslag er debutromanen til tyske Jan. Norsk tittel: Kunsten å høre hjerteslag Forfatter: Jan- Philipp Sendker Oversetter:Kurt Hanssen Format: Innbundet Sideantall: 286 Utgitt: 2013 Kunsten å høre Hjerteslag: Jan- Phillip Sendker. Den siste boken jeg leste i 2015 var dessverre ingen fantastisk slutt på bokåret. Jeg hadde gledet meg til å.