Bokstavene i rim og regler

Bokstavene i rim og regler
Utgivelsesar: 2009
Antall sider: 56
Forlag: Cappelen Damm
ISBN/EAN: 9788202288839
Sprak: Bokmål
Kategori: Barnebøker
Forfatter: Anne-Lise Gjerdrum

Bokstavene i rim og regler stimulerer barnets leselyst med enkle og morsomme rim. Hver bokstav i alfabetet har sitt eget rim, og boken legger opp til fellesopplevelser med bilder og tekst.

EVENTYRET SOM IKKE BLE FERDIGFORTALT Det var en gang en seter, bak setra lå en myr, på myra satt en gjeter, helt uten kyr. Han hadde hverken far eller mor, Regler, rim og vers: Regler og rim er fascinerende, det synes de fleste av oss.

Men barn er særlig opptatt av regler og rim, og de elsker å prøve seg på disse selv. Dikt, rim og regler. publisert: april 2010 sist oppdatert: april 2010 2.trinn norskdrill. Ark for diktat. Tallinjer og alfabetet. Sporing bokstavene l o e s i a m r u f d å pÅ denne siden er det: anagrammer: 1) film titler. 2) film skuespillere. 3) kjente nordmenn. palidromer. har du ikke noe å gjøre? prøv disse. anagrammer Begynner med å lære å finne frem til siden (link fra skolens hjemmeside) Regner med at det går med mye tid til dette den første gangen, elvene.

Her i rimordboka kan du lage rim selv om du ikke er så flink med ord. Ei rimordbok kan være god å ha hvis du f.eks. skal skrive en sang eller dikt og ønsker å. 5 små apekatter: Den norske versjonen av den populære "Five little monkeys". Kan brukes til å skape interesse for tall og telling, men da fortrinnsvis på et lavt. Regler for leserkommentarer på forskning.no: Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å trakassere navngitte personer eller andre debattanter. Summer Poems and Rhymes for Kids (Poetry About Summer) Summer Poetry and Songs (dltk Holidays) Vennskap (Tekst for en hver anledning)