Kobra

Kobra
Utgivelsesar: 2014
Antall sider: 390
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
ISBN/EAN: 9788210053795
Oversatt av: Lund, Eva-Marie
Sprak: Bokmål
Kategori: Krim og spenning
Originaltittel: Kobra
Forfatter: Deon Meyer

Deon Meyer er spenningens ubestridte mester. På ny viser han sin briljans og finesse i denne sideslukeren av en thriller.
To livvakter blir kaldblodig henrettet i et gjestehus på en sørafrikansk vingård. Men Paul Morris, mannen de var ment å beskytte, er forsvunnet. Det eneste sporet politietterforsker Benny Griessel har å gå etter, er de tomme pistolhylsene som alle er inngravert med et bilde av en kobra.
I Cape Town forsøker den drevne lommetyven, Tyrone Kleinbooi, å ta i bruk alle sine evner for å betale for sin yngre søster Nadias skolegang. Han blir arrestert, men under forhøret blir sikkerhetsvaktene skutt og drept. I kaoset som oppstår stikker Tyrone av, men glemmer sin mobiltelefon. Igjen ligger også de tomme pistolhylsene. På hver og en av dem er det inngravert et bilde av en kobra.
Samtidig oppdager Benny Griessel og hans kolleger nye ting: Paul Morris sitt pass er falskt. Den savnede mannen viser seg å være en eminent Cambridge-professor i matematikk. Hva vet han som både er så ettertraktet og så farlig? Og så blir Nadia Kleinbooi bortført ?

KOBRA søker dyktige digitale hoder. Brenner du for digitalisering og transformasjon og har lyst til å jobbe i et ledende miljø for kundeopplevelser? Bli medlem.

Bli medlem av Kobra BTK - vi har aktiviteter for alle! Vi har bordtennisskole for gutter og jenter som er ferske. Vi har yngre og eldre aktive spillere. Er du ute etter unike smykker eller en personlig smykke har du kommet til rett sted. Vi gravere og sender innen 3 dager. Ofte er den samme dag. KOBRA er et kompetansemiljø i grensesnittet mellom strategisk rådgivning, kundeopplevelse og business design. Det betyr at vi finner løsninger som skaper. Godt oppslagsverk for kryssordløsere.

Trond og Peter's Kryssord Database NBTF kan hjelpe deg med å starte en klubb! Hvorfor ikke starte en bordtennisklubb selv? [Trykk her for informasjon] Sponsing. Siden Eidsiva er eid av kommuner og fylkeskommuner i Innlandet, er det naturlig at verdier videreføres tilbake til lokalsamfunnet vi er så stolte av. Betal med Vipps på 17. mai. 17. mai vil det være mulig å betale med Vipps på kafeen. Vi ønsker også å ha medlemmer i toget bak fanen også. Rosa DeBuyer Mandolin Kobra. En sylskarp mandolin som lager perfekte, tynne skiver av all frukt og grønt. Sel. kr 649,-kr 799,-Les mer Sjekk først hvilken gruppe du tilhører. Derstter laster du ned det kampoppsettet som gjelder din gruppe.

Lagoppstillingen 2011v2.

xls T-Rex1.xls