Vampyrer

Vampyrer
Utgivelsesar: 2012
Antall sider: 48
Serie: 100 fakta
Forlag: Front Forlag
ISBN/EAN: 9788282600866
Oversatt av: Glomsrød, Jannicke Storm
Sprak: Bokmål
Kategori: Faktabøker
Originaltittel: Vampires
Forfatter: Fiona MacDonald

Våger du å bli med inn i det dystre universet til de udøde, der blodsugende skapninger lusker i skyggene på jakt etter intetanende ofre? I 100 fakta - Vampyrer kan du oppdage en hel verden av vampyrer og blodtørstige vesener, som har skremt vannet av mennesker i hundrevis av år. De finnes over hele verden, og myter og legender lærer oss hvordan vi skal oppdage dem, drepe dem og unngå å bli en av dem. Fantastiske, detaljrike illustrasjoner gir deg gåsehud og kommer garantert til å få deg til å se deg over skulderen mens du leser denne flotte boken breddfull av nervepirrende fakta, spennende oppgaver og gøyale spørreleker. 100 fakta er en fantastisk serie barnebøker som på en morsom, fargerik og spennende måte forteller om ulike faktabaserte temaer.

* lage fortelling om hvorfor jeg ble spøkelse * lage fortelling om to barn som går seg bort * spøkelseslyder * hva jeg IKKE må gjøre i en grøsserfilm! I NTB scanpix bildebase finner du alt du måtte ønske deg av visuelt innhold. Her kan du søke blant 80 millioner bilder og videoer. Vi påtar oss fotografering på. Vampyrens historie begynte slett ikke med Bram Stokers bok Dracula. Den har en rik og blodig forhistorie, i så vel litteratur som tradisjon. Gravbøygen våkner (2005) Nissedreperen (2006) Krakens gap (2007) Mørkeboka (2008) Historien om vampyrer (2010) Spilleautomater på nett.

Online spilleautomater ble først og fremst populært i Norge, etter forbudet mot spilleautomater ble et faktum. Hva kan den amerikanske forfatteren James Baldwin lære oss om rasisme i dag, tretti år etter sin død? Oslo Pix og Antirasistisk Senter inviterer til film og. ANSIKTSMALING – Alltid en vinner Ansiktsmaling er veldig populært blant alle barn! Vi har noen av vestlandets beste ansiktsmalere som kan sminke og farge alt fra. Besøksadresse: Foreningen !les Øvre Slottsgate 3 0157 Oslo Postadresse: Foreningen !les Øvre Slottsgate 3 Postboks 183 0102 Oslo 941 29 000 [email protected] Marlena og venninnene Minda og Emma har en plan! I fjor, da de gikk i 8. klasse, ble de stående som veggpryd på skoleballet, ingen gutter viste noen interesse. Curtis “50 Cent” Jackson III. En breial hip-hop fyr med kaldt smil og kalde øyne og sanger om damer, dop og gangstalife.

Jeg har alltid tenkt at han er en kjip fyr.