Du er så lys

Du er så lys
Utgivelsesar: 2017
Antall sider: 266
Forlag: Forlaget Oktober
ISBN/EAN: 9788249517800
Sprak: Nynorsk\ Bokmål
Kategori: Romaner
Forfatter: Tore Renberg

Kva kan vi eigentleg vite om livet til dei andre?

Det er eit nytt år i den lille bygda. I gata til Jørgen og Vibeke kjem det glede og endring når ein familie på tre flyttar inn i nabohuset. Faren Steinar er noko for seg sjølv, det står liksom ein eigen vind om han.

Dei to familiane blir gode vener, men når fedrane reiser på fotballtur til London saman, får Jørgen sjå noko som gjer han uroleg.

Det viser seg at Vibeke kjenner på den same uroa. Kven er Steinar? Kva held han på med? Kva er det som gøymer seg i krafta hans?

"Du er så lys" er Tore Renbergs trettande roman. Det er ei nervepirrande og gripande bok om det vi ikkje får auge på. Sjølv om det utspeler seg like framfor oss.

NOMINERT TIL BOKHANDLERPRISEN 2016

TENN LYS ! (Eyvind Skeie) Tenn lys ! Et lys skal brenne for denne lille jord. Den blanke himmelstjerne, der vi og. UKENS OPPSKRIFT Grillet ananas Lag denne til langhelgen og du får sol inne om den ikke skinner ute! Dåp/navnefest. Står du fast i hvordan du skal dekke bordet til den store dagen. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg! Har du Konfirmant i år?! LED lys som ser ut som kubbelys. Batteridrevet LED lys som ser ut som parafin/vokslys av typen «kubbe» som har brent noen timer. De har ett naturlig lys og er.

Velkommen til SMART oppvekst! Hva vil kunne skje om alle barn lærer seg ferdigheten i å se alt som er bra hos seg selv og andre? NETTBUTIKK LAGER: Man - fred.: 09 - 16 Lør/søn.: stengt Adr.: Holtervn. 4 G 1448 Drøbak Tlf.: 93 03 26 09 [email protected] Ordre kan også hentes på lageret. Vi i Barfota tar Kundeservice på alvor. Det betyr at du kan kontakte oss med alle mulige forespørseler angående våre produkter. Kontakt oss pr mail: [email protected] Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om lys og mrke og mer enn 1150 andre emner. Middag med Mord er en interaktiv kriminalkomedie av Gotmar Rustad. Forestillingen spilles mellom bordene i restauranten på Løiten Brænderi mens publikum inntar en. Opel vil levere Matrix LED-lys i nye Astra – og med det sørge for at ny lysteknologi blir tilgjengelig også i biler for folk flest.