Dus

DUS - Den unge scenen ble startet i 2004 etter en modell fra Connections i England, der National Theatre i London spiller en ledende rolle på samme måte som Det Norske Teatret gjør i Norge. DUS har til nå utviklet femten nye scene.tekster for ungdom og tre prosjekt.runder er gjennomført.

De fire første tekstene ble utgitt på Transit i 2005 og denne boka inneholder de resterende tekstene fra rundene to og tre. Den gang, da DUS - Den unge scenen startet, var initiativ.takerne sikre på det var en god idé og at det var et prosjekt som hadde store poten.sialer. Men at DUS i tredje runde skulle nå seksti produksjoner, som vil si en for.dobling fra oppstarten, må sies å overstige alle for.vent.ninger. Kjernen i DUS-prosjektet er tekstene, tekster som handler om ung.dom og som ung.dom kan uttrykke seg scenisk gjennom, tekster som fanger et språk som ung.dom kan forstå og som de kan identi.fisere seg med. Tekster som inspirerer og utfordrer, tekster som lever midt i samtiden! ??? Inneholder: Den siste songen av Rune Belsvik,?Nytt for reisende (Travel News) av Chenjerai Hove,?Illyria av Bryony Lavery,?Samfunnsånd (Citizenship) av Mark Ravenhill,?Verkeleg av Gyrid Axe Øvsteng, Buy Nothing Day av Kim Atle Hansen,?Vente på fugl av Sigmund Løvåsen,?Jeg vet hvorfor av Haddy Jatou N'jie / Fredrik Lyngås Pedersen,?Erasmus Tyrannus Rex av Kate Pendry,?Blowing bubbles av Erlend Sandem og?Blå himmel Grønn skog av Bjørnar Lisether Teigen

DUS ble opprettet i 2004 for å heve nivået på ungdomsteater i Norge. Nå er vi i gang med runde 7, DUS 2016/2017. Vi har utviktlet tekster på forskjellige måter. Hva er egentlig Flytogm dus? Reiser du med Flytoget, kan du stole på at du vil reise smart, raskt og behagelig, allerede i det øyeblikket du velger oss. Smartepenger.no er et helt uavhengig nettsted, med informasjon og råd innen privatøkonomi og forbrukerstoff. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service. Godt oppslagsverk for kryssordløsere.Trond og Peter's Kryssord Database Blomster i Byhaven. Blomsterforretning med fokus på fag og kvalitet. Lager tidsriktige buketter og dekorasjoner for enhver anledning. 17. Mai skal norske flagg vaie over hele landet. Frederik Meltzer tegnet flagget som ble godkjent 17. mai 1821. Men vet du hva flaggets motiv symboliserer? Gå fra trøtt til fresh på få minutter foran speilet: Se hvordan du kan legge en enkel og naturlig sminke på en hektisk morgen. Vestlandske Teatersenter - Norsk. Vestlandske Teatersenter · Kong Christian Frederiks Plass 4 · 5006 Bergen Krans til begravelse, laget i forskjellige hvite og grønne fargetoner. De småblomstede materialene og den grågrønne Poppulusen, gir kransen et rolig, sart uttrykk.