Du, jente!

Du, jente!
Utgivelsesar: 2015
Antall sider: 159
Serie: Nærvær
Forlag: Mangschou A\S
ISBN/EAN: 9788282381130
Oversatt av: Koehler, Vibeke
Sprak: Bokmål
Kategori: Ungdomsbøker
Originaltittel: Faten
Forfatter: Fatima Sharafeddine

Før var Faten best i klassen sin på skolen. Nå er hun tjenestepike hos en velstående familie i Beirut.

Alle pengene hun tjener går til familien hennes hjemme på landsbygda. Faten er ensom og fortvilet, men hun nekter å oppgi tanken på egen utdanning og selvstendighet. Og hun har et håp om at den unge mannen i nabohuset vil hjelpe henne.

Libanesiske Fatima Sharafeddine er en av de mest anerkjente forfatterne i arabisk barne- og ungdomslitteratur, både internasjonalt og i Midtøsten. Hun har vunnet en rekke priser og hennes forfatterskap har flere ganger vært nominert til den mest prestisjetunge prisen av dem alle - Astrid Lindgren Memorial Award.Første bok i serien NÆRVÆR, oversatte romaner som bringer verden nærmere norsk ungdom.

Konfirmasjonssanger til jente Jeg har skrevet konfirmasjonssanger i mange år. Hver eneste sang har innhold som omhandler mange aktuelle tema fra oppveksten, og hver. Konfirmasjonsanger til jente - Fra foreldre. Her finner du sanger fra konfirmantens foreldre tilpasset jente. Det er vanlig at man mimrer litt om de glade. Konfirmasjonssanger til jente Disse sangene er skrevet til jentekonfirmanter og har da selvfølgelig litt mer feministisk innhold enn kategorien til gutter. Velkomstsanger til konfirmasjon - Til Jente. Jeg har selvfølgelig også laget velkomststsanger om konfirmanten er en jente også. En velkomstsang gir en flott start. Konfirmasjonssanger til jente fra onkel, tante, fadder, gudfar Disse sangene er skrevet til jentekonfirmanter og har da selvfølgelig litt mer feministisk innhold enn. Handle sko, klær og utstyr til jente på Nike.com.

Se de siste stilene på og utenfor banen og følg oss på Internett. Torsdag ettermiddag klokken 1615 mottok politiet i Oslo melding om en påkjørsel ved Holstein T-banestasjon i Oslo. – Det har skjedd en ulykke og en. Typisk tenåring 4 vers Ekstra: 3 vers Morsom sang om en jente som er litt sta med temperament. Takk for maten sanger til konfirmasjon – jente. Her finner du både morsomme og mer seriøse takk for maten sanger. Her finner du alle typer konfirmasjonstaler du kan laste ned fra norges største talearkiv