Veien til Jerusalem

Veien til Jerusalem
Utgivelsesar: 2005
Forlag: Forlaget Vigmostad & Bjørke AS
ISBN/EAN: 9788281430068
Oversatt av: Kolstad, Henning
Sprak: Bokmål
Kategori: Lydbøker voksne
Originaltittel: Vägen till Jerusalem
Forfatter: Jan Guillou

Boken er første bind i en trilogi om korsfarertiden og forteller om Arn Magnusson som kommer fra en stormannsslekt og blir oppdratt i et kloster. Her skoleres Arn i både de åndelige og verdslige kunstner, og han får opplæring i å håntere sverd og bue. Når han som syttenåring vender tilbake til farsgården, møter han samfunnet som en ung mann med begavelse og kunnskaper langt utover det vanlige, men med lite erfaring på andre områder. Han dras ufrivillig inn i datidens politiske stridigheter, møter kvinnen, lysten og kjærligheten, og hans skjebne forsegles når han gjør seg skyldig i forbrytelsen som krever lovens strengeste straff.

Viss det er noen president som kan og vil flytte ambassaden til Jerusalem, så er det Trump. Men jeg tror likevel det ikke skjer. Og grunner er at flyttes ambassaden. Religionsstatistikk og religionsgeografi I overkant av 1,5 milliard muslimer på verdensbasis. Islam har sitt utspring i Midtøsten, men i dag lever det flest. Her legger jeg ut notemateriale som jeg har laget, til fri bruk for dem som måtte ønske det (dog med rapportering når det gjelder de.

Det gamle testamentet på lulesamisk. I november 2016 startet arbeidet med å oversette Det gamle testamentet til lulesamisk. Det nye testamentet ble publisert i 2003.

Gud vil ha HELE vårt hjerte! ”Ingen slave kan tjene to herrer.

Han vil hate den ene og elske den andre eller holde seg til den ene og forakte den andre. Boikott Israel. Et effektivt og ikke-voldelig virkemiddel i kampen for en rettferdig og demokratisk løsning for palestinerne.

Mer om hvorfor boikott GUDS FOLK - ET HELLIG FOLK Av Charles Hansen 2017.02.13 Israel er Guds jordiske eiendomsfolk. 5.Mos. 7:6. Det begynte med bare èn person, Abraham. Norsk salmebok 2013. SALMER TIL GUDSTJENESTER – Februar 2017. Kirkeårets tekster 2016/2017 er fra 1. rekke Interessert i nordisk kultur, historie og opplevelsesrike turer? Utforsk 500 mil med leder i Pilegrimsleden – St. Olavsvegene til Trondheim, Norge. Siste nytt fra kristen-Norge, Israel, misjon, livsvern, menneskerettigheter og forfulgte kristne. Politikk, nyheter, menighet, kirke.