Vinterstengt

Vinterstengt
Utgivelsesar: 2011
Antall sider: 327
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
ISBN/EAN: 9788205421134
Sprak: Bokmål
Kategori: Krim og spenning
Forfatter: Jørn Lier Horst

«Vinterstengt» ble tildelt Bokhandlerprisen 2011.

Høsttåken ligger tett over kystlandskapet. Ove Bakkerud skal ha en siste rolig helg på sommerstedet før vinterstengningen. Men han kommer frem til en hytte i kaos, herjet av innbruddstyver. Og på nabohytta: en mann mishandlet til døde.
Politiførstebetjent William Wisting har sett groteske drap før. Men desperasjonen han er vitne til i Stavern denne høsten, er ny for ham. Og fra himmelen faller det døde fugler.
«Førsteklasses krim.»Sindre Hovdenakk, VG
«Klassisk politikrim fra forfatter som kan faget ... Jeg anbefaler alle som liker kriminalromaner å vie tid til Jørn Lier Horsts forfatterskap. Begynn gjerne med Vinterstengt.»
Torbjørn Ekelund, Dagbladet
Se bokvideo om Vinterstengt
Jørn Lier Horsts hjemmeside
Om Jørn Lier Horst på wikipedia

Enkelte anstrenger seg litt ekstra for å dra på Hagemessen. I den kategorien er utvilsomt bergensdamene Jill Hellem og Renate Jonstad, som hage.no traff. VEGMELDINGER - Fjelloverganger i Sør-Norge (Sortert etter segment) 08.06.2017 kl. 14:32 Utskrift Ev 6 Dovrefjell (Dombås bom. Yamaha Båt og Motorsenter AS Orgnr.

981 424 891 Postboks 97 4580 LYNGDAL Åpningstider butikk: Mandag-Fredag 09:00-16:00, Lørdag 10:00-13:00, Vinterstengt på. Sognefjellshytta - Overnatting på høyfjellet. Nær skispor, Galdhøpiggen, toppturer og storslått natur! Jørn Lier Horst, norsk kriminalforfatter; etterforskningsleder i politiet. Debuterte i 2004 med kriminalromanen Nøkkelvitnet, og introduserte her politimannen. VINTERSTENGTE AVDELINGER. Hagen Grustak og Bergesjøen massetak er vinterstengt fra og med 2. desember 2016. Ved behov for masse fra disse to uttakene, bes det. Museumskafeen. Museumskafen finner du i Fjellhallen. Her tilbys kaffe, is, og kaffemat. Deilige skiver av fyrbrød med fiskekaker fra Jentan på Båly kan anbefales. BIRKEBEINERVEGEN FRA GAMMELSKOLLA TIL MESSELT ER STENGT FOR VINTEREN. Innenfor Pihl AS sitt område er det i alt 120 km med bilveger som mot avgift er åpen for trafikk. DNT Oslo og Omegn driver 21 betjente hytter i fjellet. Hyttene drives av bestyrere som tar i mot turgåere og andre gjester. Bestyrerne tilbyr overnatting på to- til. Høyfjellshotell, leiligheter, hytter og skisenter ved Gaustatoppen og verdensarv på Rjukan og Vemork i Telemark