Havari

Havari
Utgivelsesar: 2013
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
ISBN/EAN: 9788205447288
Sprak: Bokmål
Kategori: Romaner
Forfatter: Bård Isdahl

Sensommer to.tre tiår fram i tid. I Oslo nærmer temperaturen seg 40 grader, og mange mennesker dør av uttørking. Fra Tromsø kommer Irina for å ta farvel med en far som hun har holdt avstand til siden hun var barn. Faren kom til Norge som sovjetisk flyktning under den kalde krigen. I leiligheten hans finner hun en bunke med gamle avisartikler om et sovjetisk militærfly som havarerte på øya Hopen ved Svalbard i 1978. Og da en nabokvinne forsvinner, må Irina ta seg av sønnen hennes. En ukjent mannsperson ber henne om en merkelig tjeneste. Irina vil ikke bli innblandet i noe. Men farens historie rykker nærmere, og en ubehagelig samtid invaderer hennes eget liv.

Motorhavari eller havari av topplokk eller girkassen? Her får du vite hvordan du unngår havari, årsak til havari, og evt. hva du skal gjøre videre. Les mer her >> En av de dyreste verkstedregningene du kan oppleve er når girkassen i bilen din havarerer.

Og nettopp dette skjer med flere nye Subaru-modeller akkurat. Motor & Gear AS Bedriftsvegen 50 3735 Skien. Tlf: 66 89 24 00. Navn* Registreringsnummer* SKF. KSH har et rikholdig utvalg av SKF inne på lager her på Stoa utenfor Arendal. SKF sitt varesortiment innebefatter bl.a. kulelager, rullelager, nålelager. Gründeren som står bak Ocean Energy AS (OCE) har over en periode på nærmere 10 år arbeidet frem og patentsøkt et enkelt og robust bølgekraftverk. Prosedyren for alle typer gearkasse-jobber, enten det er ren overhaling, oppgradering eller forsterkning er ganske lik, med et par unntak. Vi begynner alltid med å. Siden 1962 har Progress Ingeniørfirma arbeidet med fremdriftsutstyr, og er i dag en av Norges ledende firmaer innen framdrift av båter og mindre skip. Canariposten.

com - Din lokalavis på nettet. Kan få 13 års fengsel for voldtekt av niårig gutt. Den 56-årige mannen som politiet tror kidnappet, misbrukte. Tidregistrering for lærlinger i tidplusstid.no.

Velkommen til tidplusstid.no - et nettsted for effektiv kommunikasjon mellom lærlinger, bedrifter og. Automatgear Service AS er et godkjent automatgirverksted. Vi utfører reparasjoner på alle typer girkasser og leverer til kunder over hele landet.