Dus

DUS - Den unge scenen blei starta i 2003 etter ein modell frå Connections i England, der National Theatre i London spelar ei ledande rolle på same måte som Det Norske Teatret gjer i Noreg.

Gjennom 12 år har DUS utvikla 35 nye scenetekstar for ungdom mellom 13-19 år, og seks prosjektrundar er gjen.nomførde. Totalt vert det arrangert DUS-festivalar i totalt tolv regionar, frå Agder.

fylkene i sør til Finnmark i nord.

DUS har som mål å få fram ny dramatikk for ungdom, å dyrke fram gode tekstar som plattform for ungdommane sitt uttrykksbehov og å gjere teatret til ein attraktiv arena for denne aldersgruppa. Dei sju tekstane denne utgåva rommar, er fulle av humor og alvor, og speglar eit mangfald av tema som vi trur vil vere inspirerande for ulike sceniske uttrykk.

Det er tekstar i samtida som fangar eit språk som ungdom kan forstå og identifisere seg med, og som kan utfordre og inspirere.

DUS 2015
Tabula Rasa av Agate Øksendal Kaupang
Forandring frydar av Sunniva Lovise Harboe
Jenta som ingen kunne mobbe av Olaug Nilssen
Julekveld av Ragnar Hovland
Bønn for Anna av Torun Lian
Vinden av Lars Mæhle
Skyggene ser oss av Hans Petter Blad

DUS ble opprettet i 2004 for å heve nivået på ungdomsteater i Norge. Nå er vi i gang med runde 7, DUS 2016/2017. Vi har utviktlet tekster på forskjellige måter. Hva er egentlig Flytogm dus? Reiser du med Flytoget, kan du stole på at du vil reise smart, raskt og behagelig, allerede i det øyeblikket du velger oss. Smartepenger.no er et helt uavhengig nettsted, med informasjon og råd innen privatøkonomi og forbrukerstoff. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service.

Godt oppslagsverk for kryssordløsere.Trond og Peter's Kryssord Database Blomster i Byhaven. Blomsterforretning med fokus på fag og kvalitet. Lager tidsriktige buketter og dekorasjoner for enhver anledning. 17.

Mai skal norske flagg vaie over hele landet. Frederik Meltzer tegnet flagget som ble godkjent 17. mai 1821. Men vet du hva flaggets motiv symboliserer? Gå fra trøtt til fresh på få minutter foran speilet: Se hvordan du kan legge en enkel og naturlig sminke på en hektisk morgen. Vestlandske Teatersenter - Norsk.

Vestlandske Teatersenter · Kong Christian Frederiks Plass 4 · 5006 Bergen Krans til begravelse, laget i forskjellige hvite og grønne fargetoner. De småblomstede materialene og den grågrønne Poppulusen, gir kransen et rolig, sart uttrykk.