Kjærlighet ved første blikk

Kjærlighet ved første blikk
Utgivelsesar: 2007
Antall sider: 293
Serie: Gyldendal pocket
Forlag: Gyldendal Norsk Forlag
ISBN/EAN: 9788205377486
Oversatt av: Ofstad, Knut
Sprak: Bokmål
Kategori: Romaner
Originaltittel: Enduring love
Forfatter: Ian McEwan

Joe Rose er på piknik med kjæresten Clarissa like utenfor London. Pikniken blir avbrutt av et rop om hjelp. Joe er blant flere menn som styrter til da de oppdager at en eldre mann har vanskeligheter med en luftballong.

Joe og de andre blir hengende fast i tauene idet en ny vindrosse tvinger ballongen opp i luften. Skal de slippe - eller holde fast? I løpet av noen korte minutter inntreffer meget dramatiske hendelser i livet til alle de involverte.

For Joe blir ballongulykken opptakten til hendelser som skal komme til å sette hans eget rasjonalistiske livssyn og kjærlighetsforholdet til Clarissa på harde prøver.

En bok om hvordan en ganske vanlig mann kan drives til randen av mord på grunn av en annen manns galskap. En urovekkende historie om kjærlighet og besettelse, spennende som en kriminalroman.

Nok en sesong av TVNorges ekteskapseksperiment, «Gift ved første blikk», er ved veis ende. I fem uker har tre ektepar, som traff hverandre først på. (Dagbladet): Nok en sesong av TVNorges ekteskapseksperiment, «Gift ved første blikk», er ved veis ende. I fem uker har tre ektepar, som traff hverandre. Haikudikting handler om å være konkret i formen. Forfatteren Øystein Hauge forteller deg hvordan du skriver ditt første haikudikt.

Nei og nei, din nettleser støttes ikke av oss. Har du prøvd med en annen? Du bruker en nettleser som dessverre ikke fungerer helt optimalt sammen med Dplay. Filmpolitiet er NRKs portal for anmeldelser og saker om film, spill og tv.

Vi er ærlige, personlige og subjektive i hva vi skriver, sier og viser frem. I tillegg til.