Food pharmacy : en berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat

Food pharmacy : en berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat
Utgivelsesar: 2016
Antall sider: 184
Forlag: Bonnier Fakta
ISBN/EAN: 9789174245684
Sprak: Svensk
Kategori: E-bøker
Forfatter: Mia Claseog Lina Nertby Aurell

Vad har goda bakterier, Platon, gröna bananer, vetenskapliga studier, kärlek och gurkmeja gemensamt?Att leva ett så friskt liv som möjligt är till stor del kopplat till vad du äter. Bloggen Food Pharmacy, som drivs av Mia Clase och Lina Nertby Aurell, handlar om just detta. Nu kommer också boken om hur du äter den mest hälsosamma och antiinflammatoriska maten, och allt serveras med en rejäl portion humor.

Det här är en berättelse om inflammation, tarmfloror, onda och goda bakterier, vetenskapliga studier, hypokondri, metaanalyser, gurkmeja och antiinflammatorisk mat – dessutom förklarat på ett mer lättillgängligt sätt än du någonsin kunnat ana. Självklart med recept och fakta om de antiinflammatoriska hjältarna i köket – som du snart inte kommer att kunna vara utan.

All fakta är väl underbyggd genom professor Stig Bengmark, f.d.

chefskirurg och klinikchef på Lunds universitet, med över 30 års erfarenhet av forskning på magens bakterier och hur maten vi äter påverkar kroppen. Han menar att alla kroniska sjukdomar har en och samma orsak – ett uttröttat immunförsvar orsakat av kronisk inflammation. Därför ville Mia och Lina ta reda på hur man kan leva så antiinflammatoriskt som möjligt. Det kommer du också vilja.


. ifølge den svenske bloggeren Food Pharmacy. tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat som har fått mye oppmerksomhet. Food. Food pharmacy : en berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat.

ett 21-dagars program för kropp och själ.

Deanna Minich. Food pharmacy. Mia Clase og Lina. Food pharmacy : en berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat.

Mia Clase og Lina Nertby. Food pharmacy - En berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat. Unlimited Power. Livsstil. Selvbilde. Munken som sålde sin. Food pharmacy : En berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat. Sanningen om mat och hälsa :.