Florida

Florida
Utgivelsesar: 2010
Antall sider: 128
Serie: Fyris reseguider
Forlag: New Holland Publishers Ltd
ISBN/EAN: 9789185579440
Oversatt av: Terje, Ulrica
Sprak: Svensk
Kategori: Reise
Originaltittel: Globetrotter Guide: Florida
Forfatter: Liz Boot

Charterresenärens reseguid
Reseguiderna från Förlagshuset Fyris AB har av den välkända resetidskriften VAGABOND fått epitetet - "Charterresenärens reseguid" i en artikel om Svenska reseguider.


Här nedan följer hela citatet -


CHARTERRESENÄREN
Du är borta en vecka och har bokat några guidade utflykter. Du vill läsa på lite om de vanligaste sevärdheterna och behöver en snabböverskådlig bok i behändigt format.


Förlaget FYRIS RESEGUDER ger ut robusta in-plastade guider i fickformat med separat karta. Sätter fokus på vilka gator och sevärdheter du inte bör missa, och bryr sig mindre om hur man reser runt eller var man ska bo. På engelska ges samma serie ut av GLOBETROTTER, som har fler titlar än den svenskspråkiga versionen.


Författaren Liz Boorh,
har under de senaste tolv åren rest till Florida regelbundet. Efter att tidigare jobbat som redaktör på Caribbean Travel News, arbeter hon nu som frilansande journalist och har skrivit artiklar om Florida för bland annat Travel Trade Gazette och ABTA Magazine.

Om oss FloridaLeie.no leier og forvalter feriehus i Florida. Selskapet ble stiftet i 2008 for å oppfylle et behov for kunder av Floridabolig.no som ønsket å skaffe. Hva er egentlig en outlet, og hvor mye penger kan du spare? Finn ut hvordan du sparer tid og penger på outlet i Florida. Været i Bergen -oppdaterte værobservasjoner fra Geofysisk institutt.

Normaltemperatur for perioden 1961-90 for stasjonen Bergen Florida. Merk at. Skal du dra til USA for å bli underholdt, slappe av, sole deg og ha en super ferie så er dette tipsene. Vi gir deg en topp fem-liste over hva du bør oppleve i. Orlando er uten tvil den mest lekne byen i USA, i alle fall for de som liker adrenalinkick og temaparker.

Bestill på apollo.no Geofysisk institutt observerer i samarbeid med Aanderaa Data Instruments været både på Ulriken (ca. 605 moh.) og på Florida i Bergen sentrum. Norges største reisemagasin. Skriver om strandferie, storbyferie, kulturreiser, aktiv ferie, vinreiser og mye annet i nære og fjerne strøk. En veldig fin opplevelse for familien som anbefales er å leie en båt i Downtown Disney i noen timer og seil nedover kanalen for å se de mange fantastiske resortene. California er en spennende destinasjon for hele familien. Kjendiser, storbyer, berømte nasjonalparker, idylliske strender, fornøyelsesparker og mye mer. Her. California er en fantastisk stat for deg som ønsker variasjon og opplevelser med kontraster. USA Spesialisten har mange spennende turer på programmet. Her.