Gud - mer enn feelgood?

Gud - mer enn feelgood?
Utgivelsesar: 2015
Antall sider: 136
Forlag: Efrem Forlag
ISBN/EAN: 9788292922330
Sprak: Bokmål
Kategori: Religion
Forfatter: Bjørn Are Davidsenog Atle Ottesen Søvik

The Big Bang! Trykket noen på ON, eller er universet skapt ved tilfeldighet? Kjenner du til forsker-begrepet fininnstilling? Det bør du!
Står det en vilje bak vår tilværelse? Helt saklig: finnes det i dag gode og naturvitenskapelige argumenter som støtter dette? Eksisterer Gud, rett og slett?

Er det greit å være skeptisk til mirakler, men samtidig tenke at det beint fram er både rasjonelt og fornuftig å tro på Jesu oppstandelse?
Er likkledet i Torino ekte? Eller vent litt. Hva med alt det vonde som skjer i verden? Hva er vitsen med en Gud som ikke bryr seg? Som da bare ikke kan være god. For kan Gud være det - egentlig?

Boken diskuterer livets store spørsmål i lys av fornuft og vitenskap. Forfatterne er to drevne myteknusere som viser at kristendom ikke trenger å bortforklare, men kan forklare mye.

Spiritualitet. Det er ulike meninger om hva ordet spiritualitet dekker. Noen mener vårt språk allerede har andre ord som like godt beskriver det ordet er ment å favne. Kontakt. Efrem Forlag Hovestølen 68, 5303 Follese Tlf: 905 37 800 [email protected]

no Om du ønsker kan du bruke kontaktskjema øverst i menyen til venstre. NRK P3 er musikkanalen som gir deg de beste nye låtene, humor og nyheter. Sjekk P3.

no her! Visste du at 98 prosent av oss krysser anklene i tannlegestolen når vi skal få bedøvelse? Slik er vårt kroppsspråk Som abonnent på Vårt Land får du: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit; Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit Kulturformidling Bokklubben nettbokhandel. Billige bøker med maks rabatt. Nye romaner krim barnebøker fakta lydbøker e-bøker klassikere.