Alvdalstrilogien

Alvdalstrilogien
Utgivelsesar: 2010
Forlag: Cappelen Damm
ISBN/EAN: 9788202329662
Sprak: Bokmål
Kategori: Lydbøker voksne
Forfatter: Kjell Aukrust

Det hender fra tid til annen at et bokverk så å si går inn som en del av selvbildet til et helt folk. ”Alvdalstrilogien” – Simen, Bror min og Bonden – er et slikt verk. Aukrusts fortellinger har sneket seg inn i det norske folks hjerter, for dette er barndomsskildringer som krysser alle aldersgrenser, og som ikke kjenner geografiske hindre eller sosiale skillelinjer.

Det har blitt sagt at Kjell Aukrust hadde den sjeldne evnen til å se det store i det velse, det evige i det hverdagslige, og det ubegripelige i det alminnelige. Historiene fra det som utgjør Alvdalstriologien, er et bevis på nettopp dette.

Alvdalstrilogien.

Varenavn2: Størrelse: Farge: Enhet: pk. Pris NOK: Kr. 747,- Antall: Varebeskrivelse: Alvdalstrilogien er en fellesbetegnelse for bøkene "Simen. "Alvdalstrilogien" av Kjell Aukrust - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og. Vår pris 199,-. I den såkalte Alvdalstrilogien skildrer Aukrust barndommen i østlandsbygda Alvdal. Vi blir kjent med bestevennene Simen og Bonden og storeboren Odd. Kjøp Alvdalstrilogien. Det hender fra tid til annen at et bokverk så å si går inn som en del av selvbildet til. Søkeresultater for Alvdalstrilogien - Haugenbok.no. eller registrer deg/logg inn med facebook Kjøp Alvdalstrilogien på CDON.COM. Lave priser og rask levering. Alvdalstrilogien (Lydbok-CD) av forfatter Kjell Aukrust. Lydbøker voksne. Pris kr 149 (spar kr 50). Se flere bøker fra Kjell Aukrust. Det hender fra tid til annen at et bokverk så å si går inn som en del av selvbildet til et helt folk.

Alvdalstrilogien Simen, Bror min og Bonden er et Alvdalstrilogien (Nedlastbar lydbok) av forfatter Kjell Aukrust. Lydbøker voksne.

Pris kr 149. Se flere bøker fra Kjell Aukrust. Alvdalstrilogien (Lydbok-CD) av forfatter Kjell Aukrust. Lydbøker voksne. Pris kr 149 (spar kr 50). Se flere bøker fra Kjell Aukrust.