Alt er mulig for Gud

Alt er mulig for Gud
Utgivelsesar: 1989
Antall sider: 87
Forlag: Lunde Forlag AS
ISBN/EAN: 9788252052978
Sprak: Bokmål
Kategori: Religion
Forfatter: Marie Monsen

Marie Monsen fulgte Guds ledelse selv i de minste ting. En kan kanskje synes at beretningene av og til virker naive i sin enkelhet, men leseren blir snart grepet av hennes opplevelse med Gud.


"Alt er mulig for Gud" er beretningen om en Guds tjener som virkelig trodde at dette var sant, og som levde etter det. Hun fikk et liv som var helt forskjellig fra - og rikere enn - mange andre.

Marie Monsen (1878-1962) dro til Kina som misjonær i 1901. Hun levde enkelt materielt sett, og tok Gud på ordet. Som en bønnens kvinne fikk hun mange merkelige opplevelser, og hun inspirerer oss også i dag til å gripe Guds løfter og vandre i tro.

Hvis det er mulig, er det gjort; hvis det er umulig, skal det bli gjort. 150 mann utrustet med 4 kanoner og 3 Colt-mitraljøser skulle stoppe tyskerne så nært Narvik som mulig. Skuddfeltet ble lagt mot de snødekte myrene foran. Hendvendelse via nettsiden.

Et nådens år Nåde kan defineres som Guds tilgivende kjærlighet, og det er jo nettopp det vi som menighet på så. Kryssordhjelp – Gud, norrøn gud, gresk gud, indisk gud, solgud, krigsgud og mye mer! Synet på mennesket. I islam er mennesket regnet som det fremste av Guds skapninger og at det står i en særstilling. Gud skapte mennesket for å tilbe Gud på jorda. Det å studere naturen og naturlovene ble et uttrykk for tilbedelse, for å ære den Gud som stod bak. Davidsen og Søvik fremholder troen på Guds.

Etikk, eller morallære, er den gren av filosofien som undersøker hva som er rett og hva som er galt, og som setter normer og prinsipper for riktig handling. Metafysikk – Epistemologi – Etikk – Politikk – Estetikk. Aristoteles (384-322 f.Kr.) var elev av Platon; i sin ungdom studerte han filosofi i Akademiet. Side om trening, belastningsskader og slanking. Tilbyr skreddersydde programmer og direkte veiledning. Bestenoring for Ingebrigtsen. Ni poeng fra seriestart er ny bestenotering også for trener Kåre Ingebrigtsen. Han har ledet RBK til to ganger «The Double.