Afrika

Afrika
Utgivelsesar: 2008
Antall sider: 256
Forlag: Spektrum Forlag
ISBN/EAN: 9788278227442
Oversatt av: Bielenberg, Tore-Jarl
Sprak: Bokmål
Kategori: Reise
Originaltittel: Spirit of Africa
Forfatter: Gill Davies

Med bilder og tekst tar boken deg med på en reise gjennom det afrikanske kontinentet, og gir et fasettert bilde av mangfoldet av folkegrupper, kulturer og sivilisasjoner. Boken spenner fra kulturhistorie og arkitektur, til naturskildringer av plante- og dyreliv. Har statistikk, register og bilderegister.

En berømt forside på magasinet The Economist fra år 2000 beskrev Afrika som et håpløst kontinent – et kontinent ute av stand til å oppnå økonomisk vekst og. Eventyrlige safarireiser til Afrika, inkl. fly, hotell og turer. Kom tett på dyrene & naturen og få en opplevelse for livet. Se vårt utvalg av safari i Afrika her Kenzan Tours har samlet de beste av Afrika på ett sted! Her kan du få en oversikt over alle de fantastiske opplevelsene som Afrika tilbyr! Velkommen til Afrika! Ditt Afrika arrangerer reiser til Afrika sør for Sahara, Seychellene, Mauritius, Maldivene, Zanzibar og de andre øyene i Det Indiske Hav.

Sør-Afrika er et land i økonomisk vekst, men arven fra apartheidtiden stikker kjepper i hjulene for den sosiale utviklingen. Visste du/dere at Sør-Afrika foreningen har en egen gruppe på Facebook? Den heter "Sør-Afrika foreningen" og er tilgjengelig for. NLMs misjonsarbeid i Øst-Afrika er organisert gjennom de evangelisk lutherske kirkene i Kenya (ELCK) og Tanzania (ELCT), og gjennom vår egen organisasjon Scripture. Vi er norges ledende leverandør av Afrikaopplevelser. Topp Afrika er Norges ledende leverandør av afrikaopplevelser.

Be oss skreddersy din afrikareise! Opplev Sør-Afrika – landet med enorme kontraster, vakker natur og rikt dyreliv. Skreddersy reisen på apollo.no Sør-Afrika på sitt beste: Vakker natur, Big Five-safari og storbystemning i Cape Town