Imorgon är allt som vanligt

Imorgon är allt som vanligt
Utgivelsesar: 2014
Antall sider: 114
Forlag: Rabén & Sjögren
ISBN/EAN: 9789129690545
Sprak: Svensk
Kategori: Barn og ungdom
Forfatter: Lina Stoltz

Lillan, eller Lilian som hon egentligen heter, har en mamma som ibland dricker för mycket. Snart är det luciafest i skolan, men vill Lilian vara med om inte mamma kan komma och titta? Läraren Viktor tjatar om utvecklingssamtal och ställer massa jobbiga frågor som Lilian inte vill svara på.

Som tur är har hon sin bästis Nina, och storasyskonen Tanja och Tintin. Nina, som Lilian inte vågar berätta sin hemlighet för, Tanja, som mest är sur och ilsken, men som egentligen är världens schysstaste, precis som Tintin, storebrorsan som flyttat hemifrån och är ihop med Nelly. Fast det där med mamma skaver hela tiden, som en klump av oro. Tänk om någon får reda på hemligheten?

Imorgon är allt som vanligt är en fin, kärleksfull och berörande berättelse om en familj som många andra, om svårigheter och sorg, och om ett angeläget ämne, ovanligt i barnböcker.

TEAM BEASON NORWAY hjemme i Norge igjen , vi sleit med litt seigt fiske og endte opp på en 31 plass av 350 båter totalt , tredje beste båt av de norske som var.