Våkner om natten og vil noe annet

Våkner om natten og vil noe annet
Utgivelsesar: 2014
Forlag: Forlaget Oktober
ISBN/EAN: 9788249514472
Sprak: Bokmål
Kategori: Romaner
Forfatter: Geir Gulliksen

Aller helst ville forfatteren av denne boken skrevet en kjærlighetsroman, en fortelling om det som skjer etterpå - når alle de som en gang fikk hverandre, begynner å miste hverandre. Isteden har "Våkner om natten og vil noe annet" blitt en roman om tilfeldigheter og erotiske forviklinger, og om hvordan det kan gå når man ikke skjelner mellom viktig og uviktig. I sitt eget liv, for eksempel.

Og kanskje også i andres.

Geir Gulliksen skaper et fortettet drama, i et knapt og presist språk - med et skjær av tragisk komikk og en uventet og forunderlig avslutning.

Julie Brannfjell siterer Våkner om natten og vil noe annet av Geir Gulliksen. 00:48, 2. februar 2011 1 har det som favoritt. For hva er. Kanskje er den for velformulert, kan hende for "flink". Geir Gulliksens roman "Våkner om natten og vil noe annet" er en fin historie med vakre partier. Du er her: Forsiden Våkner om natten og vil noe annet. Nettpris: 149,-Våkner om natten og vil noe annet: roman. Av Gulliksen, Geir. Nettpris: 149,- Kjøp Våkner om natten og vil noe annet. Aller helst ville forfatteren av denne boken skrevet en kjærlighetsroman, en fortelling om det som skjer etterpå - når. En kveld ringer hans gamle venn U og forteller om en skjellsettende opplevelse. Samme natt blir han vekket av at det ringer på døren. Alle omkring ham synes å. Våkner om natten og vil noe annet (Innbundet) av forfatter Geir Gulliksen. Romaner. Pris kr 329. Se flere bøker fra Geir Gulliksen. Toggle navigation. Min side; Hovedpersonen i denne romanen er forlagsredaktør. Han er i ferd med å bli fet og utbrent idet han våkner til en annen virkelighet enn den vante. Kona A er for. Isteden har Våkner om natten og vil noe annet blitt en roman om tilfeldigheter og erotiske forviklinger. noe som understreker de humoristiske innslagene. Hovedpersonen i denne romanen er forlagsredaktør. Han er i ferd med å bli fet og utbrent idet han våkner til en annen virkelighet enn den vante.

Kona A. Velkommen til lesesirkel! Månedens bok er: "Våkner om natten og vil noe annet" av Geir Gulliksen.

Vi møtes på rommet "Løvetann" i 2. etasje.