D-Dagen

D-Dagen
Utgivelsesar: 2010
Forlag: Cappelen Damm
ISBN/EAN: 9788202329235
Oversatt av: Carlsen, Jorunn og Arne-Carsten
Sprak: Bokmål
Kategori: Lydbøker voksne
Originaltittel: D-Day
Forfatter: Antony Beevor

Den 6. juni 1944 iverksatte de allierte invasjonen av Normandie i det som har blitt stående som den største amfibiske operasjonen noensinne. I sin nye bok skildrer den verdenskjente historikeren Antony Beevor invasjonen og gir et levende bilde av både krigens virkelighet på slagmarken og stormaktspillet. D-dagen er en dramatisk fortelling om forberedelsene og selve invasjonen, men det er også en gripende skildring av soldatenes liv ved fronten.

Antony Beevor levendegjør med dette en avgjørende hendelse og alle dens aktører i den andre verdenskrig slik han tidligere har gjort i storselgere som Berlin og Stalingrad.

D-dagen: Det store angrepet Ved daggry 6. juni 1944 brøt helvetet løs i Normandie. Titusener av allierte soldater gikk i land på fem strender fulle av. Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. 199.1 Oppdatert onsdag 07.

jun kl 15.01. 158. dag i året, 207 igjen Unionsoppløysinga Navnedag: ONS 7.JUN Robert. Offisielle taler og innlegg. Dette er en oversikt over taler holdt ved ulike offisielle anledninger, i tillegg til enkelte skriftlige innlegg. Oversikten omfatter. Djupskolen er et frittstående prosjekt under De utenkte tankers tårn U8 AS, Landet for undring og fantasi, i Lucky Næroset, Ringsaker. Eies av HC Medlien. Bastian Schweinsteiger En tysk tekst om fotballspilleren Bastian Schweinsteiger, kan brukes som foredrag og stil. Karakter: 5/6: Biografi 2. verdenskrig Oppgave om andre verdenskrig. Tar for seg svært mye, inkludert invasjonen av Polen, Operasjon Barbarossa, Pearl Harbour og krigen i Norge.

Webkamera Veslebygda/Stryn Vind: Laber bris, 5,7 m/s fra øst. Temperatur: 2,7° (Kroken målestasjon) Diskusjon om motstandskampen under andre verdenskrig. Ved å klikke deg videre kan du lese flere innlegg i diskusjonen i Aftenposten om motstandskampen under andre. Ta alltid med deg en liten flaske whisky i tilfelle du skulle bli bitt av en orm. Ta dessuten alltid med deg en liten orm. W. C. Fields 15 dager til sola snur.