Helgen

Helgen
Utgivelsesar: 2013
Antall sider: 213
Forlag: Vulkan
ISBN/EAN: 9789163732713
Sprak: Svensk
Kategori: Romaner
Forfatter: A-C Kindmark

Ofta får vi höra. Gör så gott du kan. Utifrån de förutsättningar du har. Och det gör vi.

Fredag kväll.

Medierna går ut med en varning gällande den extrema halka som plötsligt infinner sig i Göteborg med omnejd. Man rapporterar också om ett kraftigt snöoväder som är på väg in över Västra Götaland. Många lyssnar, men fortsätter sedan med sina liv som vanligt.

Gör det de brukar eller det som de planerat att göra den här helgen.

Människor som under andra väderomständigheter inte skulle ha mött varandra gör nu det. Och de möten som uppstår blir för vissa livsavgörande. För andra får det förödande konsekvenser.

Underholdning på konferanser, årsmøter, festmiddager, kulturarrangement og lignende. Det er naturlig nok et betydelig sug i markedet etter statsbyråkratisk. Rett over helgen kommer en avgjørelse i dommerkonflikten med Svein-Erik Edvartsen. Det lover Fotballforbundets generalsekretær Pål Bjerketvedt. – Vi. Fredag 16. juni. 14:00 Offisiell åpning av det 28. Midnight Sun Marathon i Rådhuset.

14:00 - 20:00 MSM-sekretariatet i Rådhuset åpent for etter. 27.04.17. Torsdag den 11.mai blir det fest på Selbak med sjakk på torget og mye annet. Åpningen blir kl.17.00 og frem til kl. 20.

00 Det spilles kondis-sjakk. For de som var på NM i fluekasting, ble det informert om at Norges Castingforbund ønsker at sine utøvere skal gjennom "Ren utøver" registreringen. Se hvilke filmer som er på vei inn på lerretet hos Trondheim Kino. Inviter venner og familie til en skikkelig filmkveld med de beste og nyeste filmene! Vestre Aker kammerkor er et blandet kor med ca 40 medlemmer. Vi øver i Vestre Aker kirke og fremfører større verk med orkester og rene a capella-konserter.

Det var torsdag kveld, jeg og Bente hadde vår vanlige TV-titte kveld. Disse kveldene hadde vært tradisjon siden videregående. Ofte endte kvelden i noen glass med. Lavkarittet går i fantastisk natur i et arktisk fjellandskap fra Hatteng til Skibotn i Storfjord Kommune. På turen over fjellet sykler man på grusveg, traktor veg. Her blir det stengt i helgen. Maratonløpernes utfoldelser i bergensgatene får konsekvenser for kollektivbrukerne i sentrum lørdag.