Haugesund - og litt til

Haugesund - og litt til
Utgivelsesar: 2010
Forlag: Vest Foto & Forlag
ISBN/EAN: 9788299529488
Sprak: Tysk
Kategori: E-bøker
Forfatter: Tove Virata Bråthen

"Haugesund - og litt til" presenterer byen i bilder fulgt av fakta- og bildetekster. Gjennom kapitler om byens historie, handel- og kaféliv, kultur- og festivalliv og rekreasjon får leseren en bred og spennende presentasjon av byen. I siste kapittel gis det også et innblikk i viktige severdigheter og opplevelser ellers på Haugalandet, regionen som Haugesund er regionsenter for.

Under 34 år og fått feriepenger eller igjen på skatten? Da har du to valg: Bruke alt på en gang; Plassere noe på BSU-kontoen for å benytte deg av. Velkommen til Haugesund og Omegn Hundeklubb sin hjemmeside! Haugesund og omegn hundeklubb ble stiftet i 1962, og har i dag omlag 470 medlemmer.

Haugesund og Sveio Skyttarlag på Facebook. På facebook har skyttarlaget egen lukket gruppe som du kan søke opp og bli medlem av. Søk etter "Haugesund og Sveio. Hver dag frem mot seriestart vil VG Sporten presentere tabelltips for Eliteserien 2017. Juva og Svea tror FK Haugesund havner på 10. plass i Eliteserien.

Paytec inn som sponsor. Vi har i flere år hatt et godt samarbeid med Paytec og derfor kjekt at de nå velger å bli med på laget. Jakob Orlov utlignet til 1-1 like før slutt i kampen mot Haugesund. X. Du er no på nettsidene til tidlegare Høgskolen Stord/Haugesund. Sider her blir einskildvis skjult etterkvart som likt dekkjande innhald blir tilgjengeleg på den. Velkommen! Haugaland vgs ligger i Haugesund kommune og er distriktets største videregående skole med 800 elever og 170 ansatte. Skolen er en kombinert skole med fem. Under til tider ufyselige værforhold slet både FK Haugesund og Molde med å skape de store sjansene under mandagens Eliteserie-kamp. Oppgjøret på. Vi har fått ordnet oss med en flott plass der vi får oss litt mat og vi overnatter. Lørdag 23. september samles vi på Kongshaug musikkgymnas med beliggenhet på.